Προετοιμάσου για το Cyprus Career Expo

Προετοιμάσου για το Cyprus Career Expo

10 τρόποι με τους οποίους θα εκμεταλλευτείς την παρουσία σου στο CCE στο έπακρον!

Προετοιμάσου για το Cyprus Career Expo

Οι εταιρικές συμμετοχές θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες, πώς όμως μπορεί μια εταιρεία να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό, τη συμμετοχή της στο Cyprus Career Expo;

Ακολουθούν 10 τρόποι, με τους οποίους μπορεί μια εταιρεία να αξιοποιήσει τα μέγιστα από το μεγαλύτερο event εργοδότησης στην Κύπρο:

#1 Ενημερωτικά φυλλάδια Αρχικά, χρησιμοποίησε flyers για να ενημερώσεις το κοινό σχετικά με την εταιρεία σου. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορείς να αυξήσεις το brand awareness της εταιρειας σου.

#2 Παρουσίαση της εταιρείας σε laptop Ετοίμασε μια μίνι παρουσίαση που να περιλαμβάνει τον σκοπό και το όραμα της εταιρείας σου, τις εργασίες της, μια σύντομη ιστορική αναδρομή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ενδυναμώσει το brand awareness αλλά και να περάσει το μήνυμα που επιθυμείς.

#3 Επαγγελματικές κάρτες Το CCE σου δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείς και να συζητήσεις με επαγγελματίες (υποψηφίους αλλά και συναδέλφους άλλων εταιρειών), επομένως καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου τυπωμένες αρκετές επαγγελματικές σου κάρτες. Η ανταλλαγή καρτών αποτελεί την ισχυρότερη ανταλλαγή αμέσως μετά την χειραψία.

#4 Roll-up Banners Μετέφερε τα σωστά μηνύματα προς τους υποψηφίους αλλά και προς τις συμμετέχουσες εταιρείες, χρησιμοποιώντας roll-up banners.

#5 Τράπεζα Βιογραφικών Το CCE αναμένει μεγάλο αριθμό επισκεπτών για ακόμη μία φορά. Με τόσους επαγγελματίες να συρρέουν μαζικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις κατακόρυφα την τράπεζα βιογραφικών σου.

#6 Επί-τόπου συνεντεύξεις Το CCE αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσεις την προσωπικότητα του υποψηφίου, χωρίς να πρέπει να αρκεστείς σε ένα απρόσωπο βιογραφικό, μέσω επιτόπιων συνεντεύξεων! Επίσης, εξοικονομείς το χρόνο που απαιτείται για να οργανωθεί μια συνέντευξη.

#7 Networking Μέσω του CCE, σου παρέχεται η ευκαιρία για γνωριμίες και εύκολη δικτύωση! Προσέγγισε άτομα / εταιρείες και δικτυώσου!

#8 Σεμινάρια / Εργαστήρια Διοργάνωσε βιωματικά εργαστήρια/παρουσιάσεις/σεμινάρια, σκοπεύοντας την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη επιμόρφωση του ενδιαφερόμενου κοινού, αναδεικνύοντας την ίδια ώρα τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις που διακρίνουν την εταιρεία σου.

#9 Social Media Ανακοίνωσε τη συμμετοχή σου στο CCE, αξιοποιώντας τα social media της εταιρείας σου, στο σωστό κοινό, στη σωστή πλατφόρμα και με το ανάλογο μήνυμα. Έτσι, το κοινό σας (μέσα στους οποίους βρίσκονται άτομα που θα ήθελαν να εργαστούν στην εταιρεία σου) θα ενημερωθεί σχετικά με την παρουσία σας στο CCE και θα ετοιμαστεί για να σας προσεγγίσει.

#10 Ergodotisi.com Ανάρτησε τις αγγελιες σας στην Ergodotisi, γνωστοποιώντας έτσι τις θέσεις εργασίας της εταιρείας σας. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα ενημερώσεις σχετικά με την παρουσία σας στο CCE, αλλά και θα προσελκύσεις τους υποψηφιους που πληρούν τα προσόντα της σχετικής θέσης.

Loader