Victoria's Secret:Και τι έγινε που είπε ναι σε διεμφυλικό μοντέλο

Victoria's Secret:Και τι έγινε που είπε ναι σε διεμφυλικό μοντέλο

Ναι μεν διεμφυλικό «αγγελάκι» αλλά τουλάχιστον από αυτά που δε σε αφήνουν να «αγιάσεις» θα έλεγε το κάθε «πρωτοπόρο» αρσενικό

Victoria's Secret:Και τι έγινε που είπε ναι σε διεμφυλικό μοντέλο

Κι ενώ τον Νοέμβριο του 2018, ο τότε chief marketing officer της εταιρείας κολοσσού, Ed Razek, δήλωνε με έπαρση ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ plus-size ή transgender μοντέλα για όσο τουλάχιστον κατείχει ο ίδιος αυτήν τη θέση, σήμερα και μετά την παραίτηση του, τα Victoria’s Secret αλλάζουν στάση.

Μόλις πριν από μερικές βδομάδες, η εταιρεία γυναικείων εσωρούχων που έχει φανατικές θαυμάστριες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, προέβηκε σε μια βαρυσήμαντη δήλωση, λέγοντας «Εξελισσόμαστε και αλλάζουμε»!

Σήμερα και σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων της, προσπαθεί να κάνει τα λόγια πράξη, κατατάσσοντας στο "δυναμικό" της το πρώτο διεμφυλικό αγγελάκι.

(embed:https://www.instagram.com/p/B0oDsqnC2am/?utm_source=ig_embed)

Πλέον λοιπόν, την ομάδα μερικών από των ωραιότερων και πιο θελκτικών γυναικών του κόσμου, έρχεται να "εμπλουτίσει" η πανέμορφη, μόλις 22 ετών και βραζιλιάνικης καταγωγής, Valentina Sampaio.

Το μοντέλο που θα ανέβει σύντομα στις πασαρέλες με τα σέξι γυναικεία εσώρουχα των Victoria’s Secret, έχει και στο παρελθόν δουλέψει στη βιομηχανία της μόδας, έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό της, φωτογραφίσεις στη γαλλική Vogue.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, η αμερικανική εταιρεία εσωρούχων έκλεισε και επίσημα την περασμένη Δευτέρα, την συμφωνία, υπογράφοντας συμβόλαια.

(embed:https://www.instagram.com/p/BzTM0P6C7t7/?utm_source=ig_embed)

Επιτρέψτε μας ωστόσο να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της γνωστής εταιρείας και τα αληθινά της κίνητρα. Αυτή είναι όντως μια κίνηση "μετανόησης" και 'εξιλέωσης" για την σχεδόν ρατσιστική στάση που κρατούσε μέχρι σήμερα ή απλώς εισέπραξε την απογοήτευση του κοινού και είχε ή φοβήθηκε ότι θα έχει οικονομικό κόστος από ενδεχόμενη πτώση πωλήσεων...

(embed:https://www.instagram.com/p/BlvycCLDFxr/?utm_source=ig_embed)

Μπορεί όλα αυτά να είναι δικές μας εικασίες αλλά η αλήθεια είναι πως, παρά το γεγονός ότι προσέλαβε το πρώτο της διεμφυλικό μοντέλο, φρόντισε να διατηρήσει άθικτες τις μέχρι σήμερα "πολιτικές" της όσον αφορά στην εμφάνιση των "εκπροσώπων" της. Ψηλή, λεπτή, υπέροχες καμύλες και κουκλάρα!

Στην τελική να κάνουμε υποχωρήσεις αλλά όχι και να θυσιάσουμε το όνειρο-φαντασίωση κάθε άνδρα που θα ήθελε να είναι στη θέση του Leonardo Di caprio, πλάι σε ένα "αγγελάκι" που δεν τον αφήνει να "αγιάσει".

Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχουν τη δύναμη να "χαλαρώσουν" από απόψεις, μέχρι πολιτικές συντηρούμενες για χρόνια, έως και ιδεολογίες.

Όταν το πλήθος "επιτίθεται" μέσω του πληκτρολογίου, πολλοί πρώην αμετανόητοι στις θέσεις τους σωπαίνουν ή οπισθοχωρούν.

Και που ξέρεις. Εάν η Valentina Sampaio, καθώς και η απόφαση της εταιρείας να την εργοδοτήσει, "αγκαλιαστούν" από τα ΜΜΕ, τους influencers και το αγοραστικό target group, μπορεί μελλοντικά να δούμε και επαναπροσέγγιση του θέματος που αφορά στο βάρος των μοντέλων.

Τα κιλά άλλωστε δεν νομίζω να έχουν τόση βαρύτητα όσο τα εγκωμιαστικά σχόλια που εν συνεχεία μεταφράζονται πρακτικά σε "ψήφο εμπιστοσύνης"και εν τέλει σε ...χρήμα.

Ας είναι όμως. Ακόμη κι' έτσι, ας κάνουμε ένα βήμα προς τα μπρος, ακόμη και αν είναι για τα αυτονόητα! Ίσως μια μέρα φτάσουμε εκεί που πρέπει.

Εδώ ο Trump πιστεύει ότι είναι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος. Στην τελική, εμείς γιατί να μην έχουμε ψευδαισθήσεις.

Loader