Φίλοι της AVANT μάς στέλνουν φώτο από κάπου που έχουν πάει καλοκαίρι και θα επέστρεφαν

Φίλοι της AVANT μάς στέλνουν φώτο από κάπου που έχουν πάει καλοκαίρι και θα επέστρεφαν

Φίλοι της AVANT μάς στέλνουν φώτο από κάπου που έχουν πάει καλοκαίρι και θα επέστρεφαν
Αρχή κάνουμε με Στέλιο Θεοχάρους, Αντώνη Λιβερόπουλο και Άννα Κούμα

Ο Στέλιος Θεοχάρους επιθυμεί πάντοτε να επιστρέφει στο παραλιακό μπαράκι Grape By the Sea στον Κάτω Πύργο.

«Σε αυτό το μέρος με έφερνε μικρό ο πατέρας μου μέσα στην κάσια του Μίνι Μόρις για να βουττήσουμε. Μετά μεγάλωσα και ήρθαμε πρώτη φορά με τα ποδήλατα, με τον Ζαβρό τον γείτονα μου.

Σε αυτό το μέρος ήπια πρώτη φορά μπίρα, σε κάτι βαφτίσια, πάλε με τον Ζαβρό τον γείτονα μου.

Σε αυτό το μέρος ‘‘σκαστοί’’ κάναμε ντρίφτ με τον Ζαβρό, με το Σουζούκκι της μάνας μου. Μετά μεγαλώσαμε και φύγαμε από το χωριό…

Σε αυτό το μέρος είδα πρώτη φορά τα βουνά της Τουρκίας».

Για τον Αντώνη Λιβερόπουλο καλοκαίρι σημαίνει 'Λιμενάρι'

«Μόλις ένα χιλιόμετρο απο την πόλη, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας βρισκεται αυτο το πανέμορφο μέρος. Ένα σεληνιακό τοπίο γεμάτο βράχια και υπέροχα καθαρά νερα με απίστευτη ενέργεια και μαγικό ηλιοβασίλεμα. Ο μικρός οικισμός διαθέτει ταβέρνα, ενοικιαζόμενα και ταβέρνα.

Για την Άννα Κούμα καλοκαίρι σημαίνει μόνο... Ελλάδα!

«Όσες φορές κι αν επιχείρησα να περάσω τις καλοκαιρινές μου διακοπές εκτός Ελλάδος επέστρεφα πίσω και ένοιωθα πως κάτι τους έλειπε. Από τα Ζαγοροχώρια μέχρι τα νησιά την άγονης γραμμής, την Αμοργό και τη Φολέγανδρο και από τα Μετέωρα μέχρι τις Κυκλάδες ή την Κρήτη, η Ελλάδα είναι το πιο όμορφο 'οικόπεδο' στη γη. Αυτό το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσάς της δεν τα συναντάς πουθενά στον κόσμο. Αν όμως θα έπρεπε να επιστρέψω σε κάποια πόλη εκτός Ελλαδας, καλοκαίρι, ίσως να επέστρεφα στη Βαρκελώνη. (όμως μέσω Ελλάδας η πτήση ... χαχα)»

Loader