Το τηλεοπτικό μέντιουμ Χορταρέας μας ξεναγεί στη ντουλάπα του

Μέσα στο καμαρίνι του λίγο πριν την τηλεοπτική του εκπομπή

15 Mar 2018

Από τους Φίλους της Κάνναβης και τους ινφλουένσερ του ντόπιου θεάτρου και κινηματογράφου καθώς και τα διάφορα παιδιά της διπλανής πόρτας, τα πρόσωπα που συμβαίνει να συναντάμε στο διάβα μας μπορεί να αποδειχθούν αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Δεν τίθεται πάντως θέμα, από κάθε άνθρωπο κάτι έχεις να πάρεις.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, οι συγκυρίες ήταν τέτοιες και βρεθήκαμε μέσα στο καμαρίνι του μέντιουμ, τηλεπερσόνας, Νίκου Χορταρέα.

Λιγότερο ζαμανφού απ’ ότι δείχνει στον φακό, ο φανταχτερός εμφανισιακά Χορταρέας πιστεύει για τον εαυτό του πως τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι το κορυφαίο μέντιουμ της Ελλάδος. «Το δύσκολο δεν είναι να σκαρφαλώσεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς», μας λέει, διευκρινίζοντας μας παράλληλα πως «το μέντιουμ είναι χάρισμα και η αστρολογία μαθηματικά».

Στο βίντεο μας ξεναγεί στη ξακουστή γκαρνταρόμπα του, όπου τα περισσότερά του ρούχα «προέρχονται από πρώην κουρτίνες της μητέρας του» και εκφράζει την προσωπική του πεποίθηση πως ο λαός μας φέτος θα έχει μια θετική χρονιά και τα βάσανά μας θα τελειώσουν.

Φασαρίες δεν θα γίνουν, μας λέει, γιατί να έχουμε φασαρίες, «μια χαρά είμαστε και περνάμε και καλά» καταλήγει.

Πρόσωπα