Οι Obamas ετοιμάζονται να βγουν με δική τους σειρά στο Netflix

Οι Obamas ετοιμάζονται να βγουν με δική τους σειρά στο Netflix

Οι Obamas ετοιμάζονται να βγουν με δική τους σειρά στο Netflix
Διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη

Σε διαπραγματεύσεις με τον συνδρομητικό κολοσσό Netfflix για δική τους σειρά βρίσκονται σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times οι Ομπάμας. H συμφωνία ακόμη δεν είναι οριστική, ούτε έχει καθοριστεί ο αριθμός των επεισοδίων και η μορφή των εκπομπών. Το σενάριο όμως είναι πολύ πιθανό και τολμούμε να πούμε σχεδόν μας συνεπαίρνει.

Σύμφωνα με τους NYT, οι Ομπάμα μίλησαν για εκπομπές που θα προβάλλουν ιστορίες που εμπνέουν και όχι για πολιτικές αψιμαχίες με αντιπάλους βλέπε Ντόλαντ Τραμπ και συντηρητικούς.

To Netflix, σημειώνεται, θα μπορούσε να δώσει στον Μπαράκ Ομπάμα μία αφιλτράριστη μέθοδο επικοινωνίας με το κοινό, παρόμοια με εκείνη, με την οποία προσεγγίζει τους 101 εκατ. ακολούθους του στο Twitter και τους 55 εκατομμύρια χρήστες του Facebook που έχουν κάνει like στη σελίδα του στο μέσω κοινωνική δικτύωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ να εστιάσει σε θέματα που κυριάρχησαν στη διάρκεια της προεδρίας του, σύστημα υγείας και πρόνοιας, δικαίωμα ψήφου, μετανάστευση, εξωτερική πολιτική, κλιματική αλλαγή, τα οποία εξακολουθούν να διχάζουν το εκλογικό σώμα στην Αμερική με πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Ομπάμα διατήρησαν χαμηλό προφίλ αφού αποχώρησαν από τον Λευκό Οίκο. Αν και εξακολουθούν να ζουν στην Ουάσινγκτον, είναι δύσκολο να τους δει κανείς εκεί. Γράφουν τα απομνημονεύματά τους, τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και για τα οποία φέρονται, με βάση δημοσιεύματα, να έχουν εξασφαλίσει πάνω από 60 εκατ. δολάρια ο καθένας. Επίσης η Μισέλ Ομπάμα είναι συχνά προσκεκλημένη ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και πληρώνεται χιλιάδες δολάρια για τη συμμετοχή της.

Πηγή

Loader