Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επ. 12)

Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επ. 12)

Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επ. 12)
Περι φλερτ ο σημερινός λόγος!

Η ζωή έχει στρες φίλοι μας και όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας. Για να μας μπαίνει η βδομάδα σωστά, κάθε Δευτέρα στην ΑVANT GARDE τον έχουμε.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Μάρκος Μαρκίδης μας μιλά για το φλερτ ως μια ... προσωπική μας υπόθεση. Το φλερτ, μας συμβουλεύει, έχει να κάνει κυρίως με τη σχέση που εμείς οι ίδιοι έχουμε αναπτύξει με τον εαυτό μας. Ανεξάρτητα αν είμαστε παντρεμένοι ή ελεύθεροι, σε σχέση ή single κλπ είναι σημαντικό να αισθανόμαστε ποθητοί. Να αισθανόμαστε ερωτεύσιμοι. Να νιώθουμε ωραία τόσο με το έξω μας όσο και με το μέσα μας!


O Μάρκος Μαρκίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Είναι εγγεγραμένος κλινικός ψυχολόγος με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια (από το 2009 μέχρι σήμερα) εργάζεται ως ψυχολόγος στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου προσφέροντας κατ’ οίκον ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους. Τα απογεύματα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου βλέπει περιστατικά κατάθλιψης, έντονου άγχους, κρίσεων πανικού, ψυχαναγκασμών /καταναγκασμών, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης κ.α.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια κάνοντας διάφορες παρουσιάσεις και διαλέξεις.


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Loader