Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επεισόδιο 6)

Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επεισόδιο 6)

Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επεισόδιο 6)
«Γιατί χορεύεις, γιατί τραγουδάς;»

Η ζωή έχει στρες φίλοι μας και όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας. Για να μας μπαίνει η βδομάδα σωστά, κάθε Δευτέρα στην ΑVANT GARDE, τον έχουμε.


O Μάρκος Μαρκίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Είναι εγγεγραμένος κλινικός ψυχολόγος με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια (από το 2009 μέχρι σήμερα) εργάζεται ως ψυχολόγος στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου προσφέροντας κατ’ οίκον ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους. Τα απογεύματα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου βλέπει περιστατικά κατάθλιψης, έντονου άγχους, κρίσεων πανικού, ψυχαναγκασμών /καταναγκασμών, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης κ.α. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια κάνοντας διάφορες παρουσιάσεις και διαλέξεις.


Για το σημερινό επεισόδιο, ο Μάρκος μας λέει: «Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Δεν είμαστε εμείς που θα έπρεπε να ρωτάμε αλλά η ζωή είναι αυτή που ρωτάει εμάς ποιο είναι το νόημα. Εσύ καλείσαι να δώσεις νόημα στη ζωή αγαπητέ! Εσυ είσαι αυτός που θα βρει τους λόγους για να ζεις. Η ζωή είναι εκεί έξω για να την ζει κανείς και όχι απλά για να τη φιλοσοφεί».


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

Loader