Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επεισόδιο 5)

Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επεισόδιο 5)

Όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας (επεισόδιο 5)
«Λέξεις μαζί με πράξεις»

Η ζωή έχει στρες φίλοι μας και όλοι θέλουμε τον ψυχολόγο μας. Για να μας μπαίνει η βδομάδα σωστά, κάθε Δευτέρα στην ΑVANT GARDE, τον έχουμε.


O Μάρκος Μαρκίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Είναι εγγεγραμένος κλινικός ψυχολόγος με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια (από το 2009 μέχρι σήμερα) εργάζεται ως ψυχολόγος στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου προσφέροντας κατ’ οίκον ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους. Τα απογεύματα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου βλέπει περιστατικά κατάθλιψης, έντονου άγχους, κρίσεων πανικού, ψυχαναγκασμών /καταναγκασμών, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης κ.α. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια κάνοντας διάφορες παρουσιάσεις και διαλέξεις.


Στο σημερινό επεισόδιο ο Μάρκος μας λέει: «Δεν είναι οι λέξεις αυτές καθαυτές αλλά το πώς χρωματίζονται! Ο τόνος της φωνής, η ένταση, η παύση αλλά και η γλώσσα του σώματος, το βλέμμα, η κίνηση, το άγγιγμα, το χάδι, το φιλί! Ο τέλειος συνδυασμός της ανθρώπινης επικοινωνίας»


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

Loader