Κωνσταντίνος Ψυλλίδης: Ο Κύπριος γελά με πράγματα τα οποία μπορεί να ταυτιστεί

Κωνσταντίνος Ψυλλίδης: Ο Κύπριος γελά με πράγματα τα οποία μπορεί να ταυτιστεί

Κωνσταντίνος Ψυλλίδης: Ο Κύπριος γελά με πράγματα τα οποία μπορεί να ταυτιστεί
Συνέντευξη του Κύπριου stand up comedian

Ο Κωνσταντίνος Ψυλλίδης δηλώνει ακόμα ερασιτέχνης stand up comedian, παρόλο που ασχολείται επαγγελματικά σχεδόν δύο χρόνια. Πρόκειται για έναν χαλαρό τύπο που σε κάνει να γελάς αβίαστα, χωρίς επιτηδευμένες ατάκες και «στήσιμο».

Της Ελένης Χαραλάμπους


ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ON CAMERA ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ AVANT GARDE


Επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά, μπορώ με σιγουριά να πω ότι αυτό που βλέπεις όταν ανεβαίνει στην σκηνή είναι ο πραγματικός του εαυτός και δεν πρόκειται για ένα χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει με σκοπό την διευκόλυνση του κωμικού στοιχείου στην παράσταση. Με εμπνευσμένα και καυστικά κείμενα αναδεικνύει τις αστείες πλευρές ακόμα και των πιο δύσκολων καταστάσεων.

Ανήκει στην γενιά των κωμικών που, είτε μέσω του διαδικτύου είτε μέσω παραστάσεων, καταφέρνει να αναδείξει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας.Παίζει με το κοινό που πάει στις παραστάσεις του, καθώς χρησιμοποιεί το γέλιο ως όχημα για να πει πολλά περισσότερα πράγματα.

Αυτός ο ξεχωριστός τύπος που πατάει το πόδι του στην σκηνή με μόνο όπλο το μικρόφωνο και το χιούμορ του, μας συστήνεται και μοιράζεται την συνταγή του να κάνεις το κόσμος να χαμογελά μέχρι δακρύων. Απαντά επίσης σε δύσκολες ερωτήσεις όπως για τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε στην σκηνή, αλλά και μας περιγράφει και την καλύτερη στιγμή του ώς τώρα.

Kάναμε κουβέντα για την κωμωδία, και τα άμεσα σχέδια του, αλλά και από πού πηγάζει η έμπνευση του και ποιο θεωρεί το σημαντικότερο μυστικό για την επιτυχία. Μας λέει επίσης για τον Λούη Πατσαλίδη και τι εκτιμάει περισσότερο από το χιούμορ του σε αυτόν και αν θα έκανε ο ίδιος τηλεόραση, αλλά και πως φαντάζεται τον εαυτό του σε πέντε χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ impossible.works ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κώστας Σιαχινιάν διηγείται ιστορίες... μπύρας

Loader