Σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέττες με αισθητική Ivanka Trump

Σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέττες με αισθητική Ivanka Trump

Σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέττες με αισθητική Ivanka Trump
Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, ας φάμε παντεσπάνι!

Στο μακρινό 2014, τότε που προσπαθούσαμε ακόμα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας στην μετά κουρέματος Κύπρο, θυμάμαι να χαζεύω στο ΡΙΚ φιλοξενούμενο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην εκπομπή Τετ α Τετ. Σε μια εμβόλιμη συνέντευξη, οι θυγατέρες του Προέδρου Έλσα και Ινώ Αναστασιάδη ρωτήθηκαν για τον τρόπο ζωής τους:

Τ. Τρύφωνος: Αυτολογοκριθήκατε ποτέ, υπήρχαν πράγματα που μπορεί να κάνατε παλιά ή που θα θέλατε να κάνετε και τώρα πια προσέχετε περισσότερο λόγω του αξιώματος του πατέρα σας;

Ινώ Αναστασιάδη: Δεν χρειάστηκε ν’αλλάξουμε κάτι στον τρόπο ζωής μας, ούτε να αλλάξουμε τις συνήθειες, ούτε τις εξόδους μας. […]

Προσπαθώντας να τις προστατεύσει, ο Τρύφωνος προσθέτει συμπληρωματικά: Nαι αλλά ο κόσμος τώρα μπορεί να είναι πιο σκληρός σ’ αυτά που λέει […]

Iνώ Αναστασιάδη: Ούτε υπερβολές πιστεύω κάναμε οποιαδήποτε στιγμή, ούτε στις εξόδους μας ούτε σε οτιδήποτε.

Kαι για να μας αποτελειώσει η Έλσα Αναστασιάδη ξεκαθαρίζει μια κι έξω: Όσοι μας ξέρουν δεν μπορούν να πουν ότι είδαν κάποια αλλαγή είτε στις εξόδους είτε στη συμπεριφορά μας.

Και αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια την οποία υπηρετούν με περισσή συνέπεια και προσήλωση οι κόρες του Προέδρου, καθ’ όλη τη διάρκεια του εύθυμου βίου τους. Καμία αλλαγή στη συμπεριφορά, κανένα αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια εικόνα τους, καμία αναπροσαρμογή τρόπου ζωής ως θυγατέρες του Προέδρου της Δημοκρατίας - ουτε καν για το φαίνεσθαι.

Δεν τις απασχολεί και δεν περνάει καν από το μυαλό τους. Γιατί στο σύμπαν της Ινούς Αναστασιάδη, οι επικριτές του τελευταίου της παρτυ-υπερπαραγωγή δεν είναι παρα ζηλόφθονοι haters χωρίς ζωή, μίζερα ανθρωπάκια που θύμωσαν επειδή δεν τους κάλεσε στη φιέστα. Στο σύμπαν της Ινούς Αναστασιάδη το δημόσιο αίσθημα προκαλείται επειδή εμείς φταίμε. Haters gonna hate.

Καμία αλλαγή στη συμπεριφορά, κανένα αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια εικόνα τους, καμία αναπροσαρμογή τρόπου ζωής ως θυγατέρες του Προέδρου της Δημοκρατίας - ουτε καν για το φαίνεσθαι

Η ανάρτηση της είναι τόσο λάθος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που αν ήταν φίλη μου και παίζαμε σε σειρά - ας πούμε στο Gossip Girl- θα διακτινιζόμασταν μέχρι το Bergdorf Goodman για ψυχοθεραπεία, περισυλλογή και αναζήτηση ικανού PRίστα.

Η αναισθησία αυτή πραγματικά με ξεπερνά. Και το χειρότερο είναι ότι στην περίπτωση τους, το θέμα δεν είναι μόνο ο προκλητικός τρόπος με τον οποίο επιλέγουν να ζουν τη ζωή τους, αλλά η απόλυτη άρνηση τους να καταλάβουν γιατί αυτό είναι τόσο μα τόσο προβληματικό.

Θα περίμενε κανείς ότι η σκανδαλώδης σκιά που άφησε ο απόηχος του κούρεματος και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος, θα σήμαναν αλλαγή επικοινωνιακής πλεύσης με την αρχή της δεύτερης θητείας αλλά μάλλον ζητάμε πολλά.

Σαν σύγχρονες Μαρίες Αντουανέττες με αισθητική Ivanka Trump, οι κόρες του Προέδρου θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να περιφέρονται ξέγνοιαστα στο αδιάκοπο πάρτυ της μεγάλης τους ζωής, αφήνοντας τα χνάρια τους στην ινσταγκραμική αιωνιότητα. Όσο για’ μας τους υπόλοιπους, ας φάμε παντεσπάνι!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν η Ινώ μάς είπε Peace off

Loader