«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολύ κόπο και ιδρώτα», δηλώνει η Βασιλική για την Άλκηστη

«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολύ κόπο και ιδρώτα», δηλώνει η Βασιλική για την Άλκηστη

«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολύ κόπο και ιδρώτα», δηλώνει η Βασιλική για την Άλκηστη
Αυτή την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, η τελευταία παράσταση

«Είναι ένα μικρό θαύμα.Ένα ολόφρεσκο εγχείρημα που αξιοποιεί στο έπακρο τα σατιρικά και τραγικά στοιχεία του έργου» έγραψε ο Γιώργος Σαββινίδης στον Φιλελεύθερο για την Άλκηστη του Ευριπίδη, την παρθενική συμμετοχή της Fresh Target στο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος.

Μία πολυσυζητημένη παραγωγή η οποία δεν θα ήταν τόσο ξεχωριστή αν δεν γινόταν σε συνεργασία με το αιθέριο Amalgamation Choir και τη Βασιλική Αναστασίου.

«Με αυτή την πολύτιμη ομάδα προσπαθήσαμε να ανακαλύψουμε, ν' αφουγκραστούμε ένα υπόστρωμα αφήγησης του έργου, ένα ηχοτοπίο που να συν-φωνεί και να συν-πληρώνει αυτό που συμβαίνει στον λόγο» δηλώνει στην AVANT GARDE η Βασιλική, η οποία εκτός από το να είναι η ίδια μέλος του Χορού έχει τη γενική επιμέλεια του ήχου και της μουσικής.

Να σημειωθεί πως το Αmalgamation choir συναποτελείται από τις Χριστίνα Μεταξά, Μυρτώ Αριστείδου, Αργυρώ Χριστοδούλου, Μαρία Μασώνου, Αναστασία Προκόπη-Τάκη και τον Γιάννη Χριστοφίδη ως sound designer.

«Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι με πολύ κόπο, χρόνο και ιδρώτα (κυριολεκτικά-καθημερινά πρόβες μέσα στον Ιούλη). Μια πρόκληση για την ομάδα μας( Amalgamation choir) - η οποία δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν στενά με τα της υποκριτικής θαύματα! Η καρποφόρα συνεργασία με την Fresh Target μας καθοδήγησε σε άγνωστα μονοπάτια αλλά ταυτόχρονα ήταν μια εμπειρία η οποία μας δίδαξε ομαδικότητα, δυναμισμό και αντοχή. Είναι 24ωρη η δουλειά, δεν σταματά ποτέ», συμπληρώνει η Βασιλική Αναστασίου.

[Βίντεο από παλαιότερη, δημοφιλή δουλειά της αγαπημένης χορωδίας]

Πέρα από την Άλκηστη, αυτή την περίοδο το Amalgamation Choir τρέχει για την υλοποίηση ενός άλμπουμ που θα περιλαμβάνει νανουρίσματα από τη Μεσόγειο, διασκευασμένα από αγαπημένους συνεργάτες.

Στόχος μας είναι να κυκλοφορήσει μέσα στα Χριστούγεννα, μας αποκαλύπτει η Βασιλική και ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο στην ίδια όσο και σε όλα τα μέλη του τόσο ξεχωριστού Amalgamation Choir.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

FACEBOOK EVENT για Άλκηστη

Εισιτήρια SoldOut Tickets Τηλέφωνο: 7000 77 05 Ηλεκτρονική Αγορά Εισιτηρίου: www.soldouttickets.com.cy & σε όλα τα περίπτερα SoEasy

Loader