Ο κύριος Λούης ανησυχεί και για τις μη δηλωμένες κοπέλες

Ο κύριος Λούης ανησυχεί και για τις μη δηλωμένες κοπέλες

Ο κύριος Λούης ανησυχεί και για τις μη δηλωμένες κοπέλες
Επιμένει πως το αγνοούμενο μωρό ενδέχεται να είναι ζωντανό

Ο κύριος Λούης Κουτρουκίδης εξελίσσεται σε man of the hour, αφού σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξελίξεις γύρω απ’ το φρικιαστικό έγκλημα, είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη χώρα που από πέρσι τον Αύγουστο, μήνες δηλαδή πριν τη συμπτωματική ανακάλυψη του πρώτου πτώματος, είχε επιδείξει θερμό ενδιαφέρον για τα missing persons.

Είναι βασικά ο άνθρωπος που μέσω του περιβόητου δημοσιεύματος στον Πολίτη μας έχει ξεμπροστιάσει ως μια εξωφρενικά ρατσιστική πολιτεία και κοινωνία. «Ένας σκύλος στο Αρμενοχώρι να εξαφανιστεί και σε δύο ώρες θα το έχει μάθει η μισή Κύπρος» έγραφε ενδεικτικά σε κείμενό της η Αλεξάνδρα χθες ...

Σε cam as you are του συνέντευξη του πριν από λίγο στο στούντιο, ο κύριος Λούης μας απαντά γιατί επιμένει πως το αγνοούμενο μωρό ενδέχεται να ' ναι ζωντανό ενώ τοποθετείται αναφορικά και με την προσωπική του ενασχόληση με τις οικιακές βοηθούς απ' την Ασία.Όπως μας λέει, ήταν παντρεμένος με Βιετναμέζα και αρκετά συχνά κοπέλες από την Ασία, φίλες της γυναίκας του, ερχόντουσαν στον ίδιο και του μιλούσαν για τα προβλήματά τους, αφου «δεν είχαν που να ζητήσουν βοήθεια».

«Έχω πάει στο Βιετνάμ αρκετές φορές ενώ έτρεχα και την εταιρεία Blue Elephant, που προμηθευόταν προϊόντα από Ταϊλάνδη. Είχα τον χώρο στο κέντρο της Λεμεσού, όταν μια μέρα ήρθαν μερικές Νεπαλέζες και μου είπαν ‘Mr Louis can I cook here?’ Σιγά σιγά οι τέσσερις έγιναν δεκατέσσερις, στην πορεία εκατό τέσσερις και τώρα κάθε Κυριακή έρχονται εκεί τρώνε, πίνουν, χορεύουν και οτιδήποτε πρόβλημα έχουν το μοιράζονται μαζί μου».

Σε ό,τι αφορά στη διαβόητη υπόθεση, όλα για τον κύριο Λούη άρχισαν όταν τρεις γυναίκες που συνδέονταν μαζί τους τον είχαν πλησιάσει πέρσι τον Αύγουστο. Η μία ήταν η μητέρα της αγνοούμενης Μαρικάρ, η δεύτερη ήταν η φίλη της Marie Rose που είχε καταγγείλει την εξαφάνισή της (και που αν η αστυνομία της έδινε σημασία ο Ορέστης ενδεχομένως να συλλαμβανόταν από πέρσι τον Μάη) και η τρίτη ήταν η κοπέλα που ο φερόμενος serial killer προσπάθησε να δελεάσει και ευτυχώς δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

«Sir, did you see anything in the newspaper?» Ήταν απεγνωσμένες, ζητούσαν βοήθεια, επισημαίνει.

Ο κύριος Λούης πιστεύει πως στις 7 Μαΐου η αστυνομία έκανε τη δουλειά της μπορεί οι γυναίκες σήμερα να ήταν ζωντανές ενώ ανησυχίες διατυπώνει και για αρκετές μη δηλωμένες κοπέλες, αφού μέσω του συνδέσμου του μαθαίνει συχνά για άτομα που χάνονται και που κανείς δεν μαθαίνει ποτέ τι έχουν γίνει.


CAM AS YOU ARE: Με την κάμερα του smartphone και μ ' ένα stabilizer, σε ζωντανή σύνδεση και χωρίς μοντάζ


Loader