Ήρθαν και μας είπαν να πάμε σε φεστιβάλ φαγητού

Ήρθαν και μας είπαν να πάμε σε φεστιβάλ φαγητού

Ήρθαν και μας είπαν να πάμε σε φεστιβάλ φαγητού
Θα γίνει αύριο, Κυριακή, στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου στη Λευκωσία

Η Στέφανη και ο Νικόλας ήρθαν στο CAM AS YOU ARE στούντιο για να μας προσκαλέσουν σε ανοιξιάτικο φεστιβάλ φαγητού (φαγητού δρόμου για να είμαστε ακριβείς που έχουν προετοιμάσει και διοργανώσει για αύριο, Κυριακή, 14 του Απρίλη, και το οποίο θα γίνει στην πλατεία του παλιού δημαρχείου, στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Το The Spring Street Food Festival θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα και σκοπός, σύμφωνα με τους organizers, είναι να αναδειχθούν οι νέες τάσεις στο φαγητό καθώς και οι νέες ιδέες που έχουν επιχειρήσεις, εστιατόρια και ντόπιοι παραγωγοί.

Είμαστε σίγουροι πως την Κυριακή δεν θα βρέχει, μας διαβεβαιώνουν ενώ να σημειωθεί πως ο εσωτερικός χώρος της Αγοράς θα είναι επίσης ανοιχτός στο ευρύτερο πλαίσιο του Agora Project.

Πώς καλλιεργείται το φαγητό που καταλήγει στο στομάχι μας, ποιοι σπόροι χρησιμοποιούνται, ποιοι άνθρωποι το παράγουν και πώς κυκλοφορεί στην αλυσίδα του εμπορίου; Μικροπαραγωγοί που έχουν προσκληθεί στο φεστιβάλ θα είναι σε θέση να μας απαντήσουν.

Θελήσαμε επιπλέον να δώσουμε την ευκαιρία σε άτομα και επιχειρήσεις που ασχολούνται με το φαγητό να δοκιμαστούν και στον τομέα φαγητού δρόμου, επισημαίνει η Στέφανη.


CAM AS YOU ARE: Με την κάμερα του smartphone και μ' ένα stabilizer, σε ζωντανή σύνδεση και χωρίς μοντάζ


Loader