Με πρωτότυπο πάρτι στο καρνάγιο της πόλης κάνει είσοδο φέτος το Mικρού Μήκους

Με πρωτότυπο πάρτι στο καρνάγιο της πόλης κάνει είσοδο φέτος το Mικρού Μήκους

Μοναδική ευκαιρία για γνωριμία μ' ένα απίθανο κτήριο σε μια περιοχή ανεξερεύνητη

Με πρωτότυπο πάρτι στο καρνάγιο της πόλης κάνει είσοδο φέτος το Mικρού Μήκους
Εξαιρετική ιδέα

Μ' ένα αρκετά πρωτότυπο πάρτυ, σε έναν πολύ ιδιαίτερο βιομηχανικό χώρο δίπλα στο κύμα, κάνει φέτος είσοδο, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη στο Ριάλτο, το Έβδομο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου.

Ο εξωτερικός χώρος της αποθήκης χαρουπιών της Συνεργατικής Ένωσης Διαθέσεως Χαρουπιών, που βρίσκεται στο χώρο του Καρνάγιου, θα μετατραπεί την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, το βράδι σε θερινό σινεμά όπου θα προβληθούν μια σειρά από πειραματικές μικρού μήκους ταινίες, υπό τους ήχους ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής. Τις προβολές θα επενδύσουν μουσικά οι isel, ΞLY, Pan, Eugene Skull, και Polem.

Στο χώρο θα υπάρχει φαγητό από τους Serial Griller, ενώ τα ποτά θα προσφέρονται από το ιδιαίτερο (link.

Ο άγνωστος, στους περισσότερους, αυτός χώρος παρουσιάζει έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ιστορία της Λεμεσού. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι η αποθήκη χρησιμοποιείται για την εμπορία χαρουπιών συνδέει άμεσα τον χώρο με την ιστορία του κινηματογράφου, καθώς τα χαρούπια της Κύπρου εξάγονταν και χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή φιλμ.

Το PLAY IT AGAIN, όπως ονομάστηκε το πάρτι, αποτελεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία που μας προετοιμάζει για την εβδομάδα προβολών του ISFFC, που ξεκινά επίσημα την επόμενη μέρα. Ταυτόχρονα αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το κοινό και ιδιαίτερα τους νέους, που αποτελούν την πλειοψηφία των θεατών του φεστιβάλ, να γνωρίσουν το εξαιρετικό αυτό κτίριο που βρίσκεται σε μια από τις πλέον ανεξερεύνητες περιοχές της πόλης.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τους Μαρία Λιανού και Αλέξανδρο Χριστοφίνη, οι οποίοι αποτελούν τους εισηγητές της τοποθεσίας και αποτελεί συνέχεια στη σειρά δράσεων «Λεμεσός, μετά την ανάπτυξη τι;».

To PLAY IT AGAIN! στηρίζει η Συνεργατική Ένωση Διαθέσεως Χαρουπιών.

Loader