8 Dec 2017

Give Lucy a Cock!

Η Λαίδη επιστρέφει για λίγο πίσω από τις κάμερες και το Cock της τσούζει λίγο

Γράφει η Lucy Tsouzi.

Με το θέμα της θεατρικής παράστασης του ΘΟΚ, Cock, και την απαγόρευση της στη Σωτήρα, έχουν γράψει όλοι οι αγαπημένοι συνάδελφοι τις τελευταίες μέρες. Δεν θα μπορούσα κι εγώ με τη σειρά μου, σαν μια Λαίδη που είμαι, να αφήσω το καρακιτσαριό και την καραμιζέρια ενός καημένου τόπου να με προσπεράσουν χωρίς να καταθέσω το royal σχόλιο μου. Κανονικά τώρα, εγώ θα έπρεπε να βρίσκομαι στη Σωτήρα, σε γκρο πλαν, στο κέντρο των πολιτιστικών ανατροπών. Hashtag: #θέλω να είμαι κι εγώ στη Σωτήρα! Viva la Revolution Senoras y Caballeros! Viva Zapata! Viva η μικροαστική αθλιότητα που μας δέρνει.

Μόνο και μόνο από το όνομα του δημάρχου Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας, (του γένους Τάκκου να υποθέσω;), μπορείς να κατανοήσεις και την εξής δήλωση «Σκοπός μας ήταν να διαφυλαχτεί ο Δήμος και να μην γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων». Ο εκλεκτός λαός επίσης μαζί με τους παπάδες ξεφώνισαν, «θα μας κάψει ο Θεός! Μα να φιλιούνται οι αδρώποι;».

Από τη στιγμή που ο εκλεκτός αυτός λαός και οι παπάρες παπάδες της Σωτήρας αποκαλούν «αδρώπους» μόνο τους άντρες, είμαστε όλοι υπερβολικοί να τους ζητάμε να δεχτούν μια παράσταση που δεν έχει θεματολογίες όπως: Η αρπαγή της αλλήθωρης Μαριτσούς, Το Κολοκάσι σερβίρεται κρύο, Η Τσούρα στα χρόνια της Χολέρας, Καμικάζι Πανίκκο Αγάπη μου, Το Κεφαλάκι άργησε μια μέρα, Άπλωσε Ανδρούλλα μου το βρακούδι σου να στεγνώσει, κλπ…. Εμείς φταίμε τελικά που έχουμε expectations αγάπες μου. Πολύ mood noir εκεί κάτω στη Σωτήρα.

Και ναι αγάπες μου, η Σωτήρα αντιστέκεται στο Cock και σε κάθε Cock που δεν κάνει ντου στα δικά τους παντελόνια ή ράσα. The Show can’t go on! Επειδή ο ΘΟΚ αποφάσισε να φέρει πρωτευουσιάνικο Cock στο πατατοχώρι πρέπει να το καλωσορίσουμε; Πρέπει να στρώσουμε κόκκινο χαλί και να αγοράσουμε εισιτήρια για να δούμε αδρώπους να φιλιούνται; No sir! There is no boogie! Οι αδρώποι της Σωτήρας θέλουν Cock του χωρκού, με τις ευλογίες του Παπά και του Τάκκα. Τζάμπα επενδύσατε στη ψυχαγωγία στη Σωτήρα.

Καθαρός ουρανός φιλιά μεταξύ αδρώπων δεν φοβάται

Εμένα, όμως, η εμπειρία μου άλλο λέει my fellow Soterians! Αυτό που φοβάσαι, αυτό που αποφεύγεις, που κατακρίνεις και καταδικάζεις, ή το τρως στα κρυφά, ή εύχεσαι να το έτρωγες ή στο ταΐζουν και δεν λες μανά! Τόση τσόντα βλέπεις, τόσα σκουπίδια σε τηλεόραση και Internet αποροφάς και σου στάθηκε το Cock στο λαιμό; Αλλού σε τρώει αγάπη μου και αλλού ξύνεις!

Πρέπει να γίνεται το έλα να δεις εκεί κάτω. Mark my words! Της ανωμαλίας το κάγκελο! Και δεν μιλάμε για ένα φιλί μεταξύ αδρώπων, αλλά για ανωμαλίες που σε άλλες χώρες σε στέλνουν απευθείας στην ηλεκτρική καρέκλα. Γιατί όσο πιο έντονη η αντίδραση από μια κοινότητα, τόσο πιο μεγάλη και η βρώμα που κρύβει μέσα στα σπίτια της. Καθαρός ουρανός, φιλιά μεταξύ αδρώπων δεν φοβάται. Εσείς γιατί φοβάστε; Τους κεραυνούς που θα πέσουν να σας κάψουν;

Αν γινόταν αυτό το φαινόμενο συχνά και ο Θεός όπως λέτε, πετούσε κεραυνούς, να το καταλάβω. Έλα όμως που κεραυνοί δεν πέφτουν. Τι φοβάστε my fellow Soterians? Εδώ πολύ monkey business παίζεται, γιατί περί πιθήκους μιλάμε, και θα φάω το λουβί ωμό να βραχυκυκλώσω το έντερο. Μάλλον, και μια υπόθεση κάνω η Λαίδη, θα φοβάστε τη δική σας καταπιεσμένη σεξουαλικότητα και τους πολλαπλούς αδρώπους που θα θέλατε κι εσείς να φιλήσετε.

Το γκροτέσκο, ο παραλογισμός, η ανασφάλεια μιας οπισθοδρομικής κοινωνίας, η γελοιότητα των τοπικών αρχών και ο Μεσαίωνας, όλα μαζί σε ένα κοντινό πλάνο για την καλύτερη τσόντα so far, του 2017. Μια κοινότητα, ένα νησί σε συσκότιση. Κάποιος επιτέλους να ανεβάσει τον διακόπτη. Η μάζα, οι απανταχού Τάκκοι και τα κοράκια dressed in black, πρέπει να ξυπνήσουν.

Hashtag: #Give it to me the Sotira way. #I lost my Cock in Sotira. #Sotira: No Cocks allowed. #Sotira: the land of the forbidden Cock.

Παρακαλώ όπως μας επιστρέψετε το Cock πίσω στην πρωτεύουσα κι εμείς ξέρουμε τι να το κάνουμε. Ας στείλει ο ΘΟΚ την επόμενη παράσταση, «Η Κυρά της Θάλασσας» του Ίψεν. Φυσικά, κι εδώ μπορεί να έχουμε άλλη εξέγερση και αντιδράσεις από τον λαό και τον Τάκκα της Σωτήρας, γιατί «η κυρά» δεν είναι άδρωπος.

Σχετικά με την συντάκτρια

Lucy Tsouzi

Ευσεβείς μου πόθοι είναι να κάνει εμφάνιση ο Jean Luc Goddard στον ύπνο μου και να έχω υγεία και διεθνές σουξέ στις πίστες. Δεν φορώ λευκό καλσόν γιατί παχαίνει την γάμπα, χωρίς εμένα δεν περνάω καλά, πίνω τζιν με τόνικ το σούρουπο et puis je fume.

Δες κι αυτά

Senora Lucy