Πεινάς; Το κυπριακό comfort food είναι Γιαπανάς!

Πεινάς; Το κυπριακό comfort food είναι Γιαπανάς!

Πεινάς; Το κυπριακό comfort food είναι Γιαπανάς!
Mέσος όρος τιμής 2, 5 ευρώ το σάντουιτς. Και μιλάμε για τη γνωστή ποσότητα και ποιότητα, έτσι; Αυτές είναι οι τιμές οι σωστές

Οι Λευκωσιάτες γνωρίζουν ασφαλώς πως πρόκειται για ιερό θεσμό στη στριτφουνταδική ιστορία της πόλης. Αν επομένως δεν βρίσκεσαι μεσούσης μίας ακόμη boring περιόδου διαίτης, το στομάχι γουργουρίζει και χρειάζεσαι κάτι οικονομικό, γρήγορο, εγγύηση στην ποιότητα και στη γεύση και χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να βγεις εκτός γραφείου ή σπιτιού, η απάντηση είναι ξεκάθαρα μία και διαχρονικότερη δεν υπάρχει: Γιαπανάς!

Όπως είναι γνωστό, και όπως κι εμείς ως οφείλαμε σας είχαμε ενημερώσει μετά από πολλές δεκαετίες παρουσίας στο χαρακτηριστικό σημείο μπροστά από το παλιό ΓΣΠ, το δοξασμένο σαντουιτσάδικο μετακόμισε. Βρήκε τη νέα του στέγη, σ’ ένα μικρό και πάλι χώρο, στην επίσης πολύ κεντρική οδό Στασάνδρου.

Παραγγέλνουμε λοιπόν διαδικτυακά μέσω των φίλων και Digital Tree συναδέλφων (να τα λέμε κι αυτά στο (link και σε είκοσι περίπου λεπτά είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε χωρίς προσχήματα την ανυπέρβλητη μας «λιγδιά».

Ανάμεσα σε αρκετές συναρπαστικές επιλογές, επιλέγουμε αυθόρμητα το αθάνατο σάντουιτς «ΔΙΑΦΟΡΑ» το οποίο ευλόγως είναι το κατεξοχήν αντιπροσωπευτικό του Γιαπανά. Και της Κύπρου που αγαπάμε όλης, βεβαίως βεβαίως. Τρία βασικά συστατικά το λουκάνικο, το μπέικον και η ντομάτα. Παραγγέλνουμε ακόμη ένα δικής μας επινοήσεως με χαλούμι, ντομάτα και λούντζα. Αμφότερα σε τριάρα, γιατί αν είναι να τη κάνεις τη δουλειά, κάντη σωστά.

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας και πετυχημένης λειτουργίας είναι μάλλον η προφανής, αυταπόδεικτη απάντηση στην αξεπέραστη νοστιμιά. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια γεύση που ο καθένας μας θα χαρακτήριζε άνευ δισταγμών ως αντιπροσωπευτικά τοπική και πολύ, πολύ σπιτική. Ένα παρασκεύασμα γνώριμο, και εντελώς βγαλμένο απ' την κουλτούρα μας.

Η αυθεντικότητα άλλωστε πάντοτε χωνεύεται πολύ καλύτερα!

Χρησιμοποιώντας το Πρόγραμμα Επιβράβευσης του DeliveryMan εκτός από τις καλύτερες επιλογές της πόλης κερδίζετε αξία στις παραγγελίες σας.

Λαμβάνετε έναν Βαθμό Επιβράβευσης για κάθε ένα Ευρώ παραγγελίας. Μαζεύετε βαθμούς με κάθε παραγγελία τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε κατευθείαν από το λογαριασμό σας στο DeliveryMan, όποτε εσείς θέλετε με το δώρο της επιλογής σας. Μπορείτε να δείτε το σύνολο των βαθμών σας στο Λογαριασμό σας, επιλέγοντας στο μενού το Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Εκεί μπορείτε επίσης να δείτε και όλα τα δώρα που προσφέροντε όπως και την αξία κάθε δώρου σε βαθμούς.

Loader