«Είμαστε βέβαιοι πως η επιλογή μας αυτή και πάλι θα δικαιωθεί»

«Είμαστε βέβαιοι πως η επιλογή μας αυτή και πάλι θα δικαιωθεί»

«Είμαστε βέβαιοι πως η επιλογή μας αυτή και πάλι θα δικαιωθεί»
O καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρο Διόνυσος γράφει για την παγκύπρια πρώτη του Λορεντζάτσιο

Ένα κλασσικό αριστούργημα της γαλλικής δραματουργίας σε παγκύπρια πρώτη παράσταση. Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες, με μεγάλες θεατρικές επιτυχίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ένας θίασος από εξαιρετικούς ηθοποιούς, πλαισιωμένους από ένα επιτελείο εκλεκτών συντελεστών.

Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, παρουσιάζοντάς στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια 2019, τον Λορεντζάτσιο του κορυφαίου κλασσικού Γάλλου συγγραφέα, Αλφρέντ ντε Μυσσέ.

Συνεπείς στο ραντεβού μας με το ποιοτικό θέατρο, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των καιρών και αποφασίζουμε, για δεύτερη φορά, μετά την παρουσίαση στο Θέατρο Διόνυσος, σε σκηνοθεσία επίσης του Γιάννη Ιορδανίδη, του έργου Έγκλημα και Τιμωρία του Φ. Ντοστογιέφσκι, μια στροφή στο κλασικό δραματολόγιο, αφού από την ίδρυση του, και για 17 ολόκληρα χρόνια, το Θέατρο Διόνυσος υπηρέτησε το σύγχρονο, ευρωπαϊκό και αμερικανικό δραματολόγιο αλλά και το σύγχρονο, ελληνικό και κυπριακό έργο.

Είμαστε βέβαιοι πως η επιλογή μας αυτή και πάλι θα δικαιωθεί.

Θα θέλαμε εγκάρδια να ευχαριστήσουμε τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ, Κύπρια 2019, κ. Άντη Παρτζίλη, γι’ αυτή τη συνεργασία καθώς και όλους τους δημιουργούς της παράστασης που εργάστηκαν με όραμα για το καλλιτεχνικό και πνευματικό αυτό γεγονός .

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Ιορδανίδη που η συνεργασία του με το Θέατρό μας, για δεύτερη φορά, αποτελεί πάντα ξεχωριστή τιμή.

Χρήστος Γιάγκου Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεάτρου Διόνυσος

Loader