Αυτό το Σάββατο και Κυριακή, το Boyz stuff show

Αυτό το Σάββατο και Κυριακή, το Boyz stuff show

Αυτό το Σάββατο και Κυριακή, το Boyz stuff show
Λέγεται πως ακόμη κι αν δεν κατέχεις το αντικείμενο «αυτοκίνητο», το όλο event είναι πολύ εντυπωσιακό

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης επιστρέφει και πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Νοεμβρίου στην Κρατική Έκθεση.

Δες βίντεο από την περσινή διοργάνωση:

Το Boyz Stuff Show διοργανώνεται από το αδελφάκι μας CAR, την STS Events και αποτελεί τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εκδήλωση που γίνεται ετησίως στη κρατική έκθεση. Είναι επίσης η μαζικότερη εκδήλωση του ομίλου στον οποίο και εμείς ανήκουμε, της Digital Tree.

Οι επισκέπτες θα δουν απίστευτα μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, Clubs αυτοκινήτων όλων των brands, ηχοσυστήματα, οχήματα 4Χ4 και γενικά αυτοκίνητα που δεν βλέπουν καθημερινά στους δρόμους.

Επιπλέον, οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν και πάλι την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή.

Στην έκθεση συμμετέχουν δεκάδες, σχεδόν εκατό εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. Αθλητές μοτοσικλετών Enduro θα βρίσκονται εντός της έκθεσης.

Φετινή καινοτομία της διοργάνωσης θα ειναι η Tech Expo Cyprus.

Το event θα πραγματοποιείται στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Περισσότερα www.boyzstuffshow.com

Loader