Έχεις δυο λόγους για να πας στην παράσταση Αλίμονο στους Νέους

Έχεις δυο λόγους για να πας στην παράσταση Αλίμονο στους Νέους

Έχεις δυο λόγους για να πας στην παράσταση Αλίμονο στους Νέους
Το Θέατρο Ανεμώνα στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλοζωικό Σύνδεσμο P.A.W.S.

Πας θέατρο και παράλληλα στηρίζεις ένα καλό σκοπό!

Το κλασικό έργο "ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ", γνωστό από την αξέχαστη ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σε μία μοναδική παράσταση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Φιλοζωικού Συνδέσμου P.A.W.S. στη σκηνή του Θεάτρου ΑΝΕΜΩΝΑ, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 20.00 Κρατήσεις, εισιτήρια (ενιαία τιμή: €12) και πληροφορίες: 99769011 & 99769025.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ή Αλίμονο στους γέρους! Η ελληνική εκδοχή του Φάουστ! Η επιθυμία να μείνουμε πάντα νέοι.

Η αιώνια μάχη του καλού με το κακό, του νέου με το παλιό, της αγάπης ενάντια στο χρήμα. Ένα γλυκύτατο έργο, με χιούμορ, τρυφεράδα και ανθρωπιά

Όλα αυτά ζωντανεύουν με αγάπη, αλήθεια και ευωδία γιασεμιού ελληνικής αυλής στη σκηνή του Θεάτρου Ανεμώνα! Το διαχρονικό, κλασικό πια έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου πρωτοπαίχτηκε στο θέατρο από τον Δημήτρη Χορν το 1961 σε σκηνοθεσία του ιδίου και αμέσως μετά ακολούθησε η περίφημη ταινία σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου με τον Δημήτρη Χορν και την Μάρω Κοντού.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ο Αντρέας και ο Αγησίλαος είναι δύο εύποροι ηλικιωμένοι αστοί, ανύπαντροι και ερωτευμένοι με τη νεαρή γειτονοπούλα τους, τη φτωχή και ορφανή κόρη μιας παραδουλεύτρας, την όμορφη Ρίτα. Ο Αντρέας που πιστεύει ότι μόνο τα νιάτα φέρνουν την ευτυχία και όχι τα χρήματα, σαν άλλος Φάουστ και με έναν τρόπο μεταφυσικό και απολύτως.. φυσικό, ξαναγίνεται νέος, με σκοπό βεβαίως να κατακτήσει την καρδιά της Ρίτας! Με τίμημα όμως να είναι...φτωχός! Ο πλούσιος και ηλικιωμένος Αγησίλαος όμως πολιορκεί στενά τη Ρίτα προβάλλοντας συνεχώς την υπόσχεση για μια άνετη ζωή.. και από δίπλα ο Μανώλης, το αίσθημα… φτωχός κι αυτός, περιμένει, ελπίζει..

Περισσότερα εδώ: Αλίμονο στους Νέους

Loader