Έξοδος για να δούμε το Exodus

Έξοδος για να δούμε το Exodus

Έξοδος για να δούμε το Exodus
Πάμε Φανερωμένη

Mια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση, εμπνευσμένη από το τσίρκο, ενώ συνδυάζει τη ζωντανή μουσική, το τραγούδι και τον ακροβατικό χορό.

Για μια μόνο βραδιά, στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, μια εντυπωσιακή ομάδα μουσικών από το Ισραήλ θα ξαφνιάσουν, διασκεδάσουν και τελικά μαγέψουν του κοινό με τα επικίνδυνα ακροβατικά τους, την εκφραστικότητα αλλά και το χιούμορ τους.

Η παράσταση “Exodus” περιγράφει το ταξίδι από τη χώρα του φανταστικού στην καθημερινότητα. Ο θίασος, ο οποίος κατάγεται από την “Chorbastan”, καταφτάνει γεμάτος προσδοκίες στην πραγματικότητα των θεατών, την οποία θεωρεί αντίστοιχη της Γης της Απαγγελίας.

Ένα συνονθύλευμα ενθουσιασμού, ανυπομονησίας, γκάφας και υπερβολής, διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους καθώς επιστρατεύει ακροβατικά νούμερα, παντομίμα και ταχυδακτυλουργικα αστεία.

Η σύγχρονη εκδοχή ενός προσφιλούς από την ανθρωπότητα θεάματος, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας. Η παράσταση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο.

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Αυλή Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία / 22128157 Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni 18, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Loader