Φεστιβάλ Γάλακτος. Στο Δάλι. Με Πάολα!

Φεστιβάλ Γάλακτος. Στο Δάλι. Με Πάολα!

Φεστιβάλ Γάλακτος. Στο Δάλι. Με Πάολα!
Need to say more!

Σημειώστε την ημερομηνία, κρατήστε μέρα, κρατήστε ώρα, κρατήστε μέρος: 6 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή, 9μ.μ. στο γήπεδο του Χαλκανόρα στο Δάλι. Με την εκρηκτική Πάολα!

Αυτό, μάλιστα, είναι ένα φεστιβάλ που έχουμε μεγάλη περιέργεια να πάμε!

Για τέσσερις ολόκληρες ώρες στη σκηνή, μαζί με το πολυμελές της σχήμα, το μόνο σίγουρο είναι πως η διασκέδαση και το κέφι θα κορυφωθούν. Αισίως το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος μετράει φέτος τα 27 του χρόνια! Με την κάθε χρονιά, να είναι πιο πετυχημένη από την προηγούμενη, το Φεστιβάλ έχει γίνει πια ένας θεσμός, μια υπέροχη γιορτή που την περιμένουν χιλιάδες άνθρωποι.

Αυτή η σπουδαία πρωτοβουλία που ξεκίνησε με στόχο την ενίσχυση των Κυπρίων κτηνοτρόφων και των προϊόντων τους, όχι απλά ρίζωσε στη ζωή του τόπου αλλά, έγινε σημείο αναφοράς.

Κάτι, που δεν θα μπορούσε να συμβεί, αν διαχρονικά δεν είχε την γενναία στήριξη της Χαραλαμπίδης Κρίστης, που είναι όχι απλά η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου μας, αλλά και μια πανίσχυρη παρουσία μέσα από την φιλοσοφία που τη διακρίνει για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Το πρόγραμμα Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι ένα μόνο παράδειγμα που σαν αποτέλεσμα έχει χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, προσηλωμένη από τη μια πλευρά στην αυθεντική παράδοση της υγιεινής και γευστικής διατροφής, από την άλλη, ταυτόχρονα, λειτουργεί με όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας. Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος, ευχαριστεί την Χαραλαμπίδης Κρίστης για τη στήριξη και περιμένει το κοινό στις 6 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή, 9μ.μ. στο γήπεδο του Χαλκανόρα στο Δάλι.

Πληροφορίες και κρατήσεις προνομιακών εισιτηρίων: 7777 8844

Loader