Στο Συνεργείο στη Λεμεσό, κάθε Κυριακή του Μάη θα έχει κουκλοθέατρο

Στο Συνεργείο στη Λεμεσό, κάθε Κυριακή του Μάη θα έχει κουκλοθέατρο

Στο Συνεργείο στη Λεμεσό, κάθε Κυριακή του Μάη θα έχει κουκλοθέατρο
Για μικρούς και για μεγάλους από κάθε εθνικότητα

Υπάρχει μια γλώσσα κοινή, η Εσπεράντο και σ' αυτή τη διαπολιτισμική γλώσσα, Αmikeco σημαίνει φιλία.

Amikeco λοιπόν και τ' όνομα του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα του έργου που με συνοδοιπόρο τη μουσική ταξιδεύει σ' ένα κόσμο γλυκό και νοσταλγικό και μας αποδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και την αξία της αληθινής φιλίας.

Οι έμπειροι συντελεστές της παράστασης χρησιμοποιούν ως βασικό θεατρικό εργαλείο τη κούκλα και όσων αφορά στη μουσική, η λειτουργία της είναι πολύ ξεχωριστή. Η σύνθεση είναι πρωτότυπη για τις ανάγκες της παράστασης και λειτουργεί ως οικουμενικό εργαλείο επικοινωνίας, χωρίς λόγια και δίχως λέξεις. Εξάλλου η μουσική πάντα επέτρεπε την έκφραση συναισθημάτων και εντυπώσεων ανεξαρτήτως χώρου και χρόνου!

Έτσι λοιπόν, σε μια παράσταση δίχως λέξεις, ο Αμικέκο, συνοδευόμενος από τη μουσική του, περνάει από πολλές περιπέτειες ψάχνοντας κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτόν, κάτι που οι θεατές θα ανακαλύψουν στη πορεία!

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι και όλες άνω των 4 ετών, ανεξαρτήτου γλώσσας.

Θεατρική ομάδα: Canicula Puppets Διάρκεια: 40 λεπτά Σενάριο: Roberto Braham Chavez Βοηθός σεναριογράφου: Sergio Marroquin de Leon Σκηνοθεσία: Roberto Braham Chavez Χειρισμός κούκλων: Ελένη Ιωσηφίδου & Roberto Braham Chavez Μουσική: Sergio Marroquin de Leon

Ηλικίες: για όλη την οικογένεια (4 ετών +) Για κρατήσεις τηλεφωνείτε ή στείλτε μήνυμα στο 99300202 (10πμ-8μμ). Γενική είσοδος: 8 ευρώ

FACEBOOK EVENT

Loader