12 Dec 2017

Σβούρα είναι και γυρίζει!

Πάρτι αυτό το Σάββατο από το Svoura Productions!

Σε μια βιομηχανική αποθήκη στους Εργάτες, επτά μόνο λεπτά οδήγημα από τη Λευκωσία, στην οποία μπορείς να βρεθείς πολύ εύκολα αν χρησιμοποιήσεις τον αντίστοιχο κωδικό στο Google Maps, οι παλιοί φίλοι του άλλοτε περίφημου και λατρεμένου από τους θαμώνες του, λευκωσιάτικου μπαρ Σβούρα, θα κάνουν το Σάββατο πάρτι «που δεν έχει γίνει ποτέ παρόμοιο».

Μιλήσαμε με την «Ειρήνη της Σβούρας» όπως την γνωρίζουν οι περισσότεροι στην κοινότητα και μας είπε τα ακόλουθα:

«Με το που επέστρεψα πρόσφατα Κύπρο από το εξωτερικό με πήρε ο Κυριάκος (ο 96 Bad Habits) τηλέφωνο και μου είπε πως έχει βρει την ιδανική αποθήκη για να κάνουμε πάρτι. Είχα μέσα στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω ένα πάρτι για να φέρω ξανά τους φίλους της Σβούρας κοντά και συμφώνησα με μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε. Όταν πριν λίγες μέρες ήρθα για πρώτη φορά να δω τον χώρο διαπίστωσα ότι δεν είναι μια απλή συνηθισμένη αποθήκη αλλά ένας τεράστιος χώρος με πανύψηλες κολόνες μέσα σ’ ένα απίθανα κατασκευασμένο κτήριο. Ήταν σίγουρα πολύ μεγάλη πρόκληση, αφού μέσα σε δέκα μέρες έπρεπε να σκεφτώ πως μπορεί να στηθεί ένα πάρτι που να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων μας. Αρχική σκέψη ήταν χρησιμοποιηθεί μόνο ένα τμήμα του χώρου αλλά τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε χρήση ολόκληρης της αποθήκης και να τη διακοσμήσουμε με string art».

Οποιοσδήποτε αγαπά τον χορό και το πάρτι μπορεί να έρθει και να περάσει μια πολύ ξεχωριστή βραδιά με μουσικές μελωδικές και χαρούμενες

Όσοι μάλιστα φίλοι της τέχνης το επιθυμούν, μπορούν την Πέμπτη και την Παρασκευή να επισκεφθούν τον χώρο και να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στη διακόσμηση με string art, στο πλαίσιο σχετικού workshop που θα βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή το πάρτι.

Σκοπός είναι το μεγαθήριο αυτό, όπως μας το χαρακτήρισε η Ειρήνη, να μεταμορφωθεί σ’ έναν ζεστό χώρο όπου οι παρευρισκόμενοι θα νιώσουν άνετα να αφεθούν, να χορέψουν και να απελευθερωθούν μέσα από τους ήχους της ηλεκτρονικής ψυχεδελικής μουσικής.

Στο line up έχει προσκληθεί στην Κύπρο ειδικά για να παίξει στο πάρτι ένας DJ από το Ισραήλ ενώ ανάμεσα στα ονόματα περιλαμβάνονται παλιοί και αγαπημένοι βετεράνοι της ντόπιας psy σκηνής.

Σημαντικό είναι πάντως να τονίσουμε, προσθέτει η Ειρήνη, πως η πρόσκληση δεν απευθύνεται μόνο σε παραδοσιακούς φίλους της psy. Οποιοσδήποτε αγαπά τον χορό και το πάρτι μπορεί να έρθει και να περάσει μια πολύ ξεχωριστή βραδιά με μουσικές μελωδικές και χαρούμενες.

Παράλληλα, πέρα από τη μουσική και το χορό το θέαμα θα είναι πλούσιο και σε άλλες μορφές τέχνης, αφού στον χώρο θα βρίσκονται διαφόρων ειδών καλλιτέχνες που θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους

Συγκεκριμένα στα σετ θα εμφανιστούν οι ακόλουθοι:

**Niro (ISR)
-Taboo On Mushroom-

**Komfuzius (CY)
-Anarchic frequancies-

**Nomad25
-Psynon Records

**Acid Bubble
-Antimmater Crew-

**Astromonk
-Octaloop Dimension-

**Flexible Spirit
-Svoura productions-

** Elastic Vision
-Octaloop Dimension-

** Mr. Right
-Sound Elements-

FACEBOOK EVENT

Δες κι αυτά

Θεάματα