Ταξιδεύοντας με τον Miguel

Ταξιδεύοντας με τον Miguel

Ταξιδεύοντας με τον Miguel
Σ' ένα παιγνιδιάρικο μουσικό ταξίδι

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου και το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» σε μια σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο, μετατρέποντας την αυλή του Πολιτιστικού σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο για τις πιο ενδιαφέρουσες, αστείες και νόστιμες προβολές του φετινού καλοκαιριού.

Η παραγωγή της Pixar, η οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων, είναι εμπνευσμένη από τη μεξικάνικη αργία «Día de los muertos» (Ημέρα των νεκρών), κατά τη διάρκεια της οποίας, φίλοι και οικογένειες προσεύχονται και θυμούνται αναπαυμένες ψυχές και βοηθούν το πνευματικό τους ταξίδι.

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής, η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz.

Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Σκηνοθεσία: Λι Άνκριτς, Έιντριαν Μολίνα

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στις 21:00 Αυλή Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία / 22128157 Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni 18, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Loader