Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη στη Λεμεσό «για δυο συγκλονιστικά σεμινάρια»

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη στη Λεμεσό «για δυο συγκλονιστικά σεμινάρια»

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη στη Λεμεσό «για δυο συγκλονιστικά σεμινάρια»
Μόνο για γυναίκες

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη παρουσιάζει στην Λεμεσό το σεμινάριο που έσπασε τα ταμεία στην Αθήνα «Το Σεξ για Προχωρημένες» και φέρνει μαζί της επιπλέον το πολύτιμο workshop της, «Σεξουαλική Αυτοεκτίμηση».

Το σεμινάριο «Σεξουαλική Αυτοεκτίμηση» (Σάββατο 25 Μαϊου)

επιχειρεί μια απίστευτη βουτιά στον πυρήνα αυτού που λέγεται «η σεξουαλικότητά μου». Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη σε αυτό το πολύ δυνατό εργαστήρι για την σεξουαλική -και όχι μόνο- αυτοεκτίμηση, καλεί την Κύπρια γυναίκα να γίνει μέρος του πρώτου sex positive γκρουπ στην Κύπρο και υπόσχεται να δώσει τα πιο γρήγορα εργαλεία του sex coaching και της σεξολογίας, «για να τελειώσεις με όσα πιθανόν να σου μειώνουν την αυτοπεποίθηση και δεν σε αφήνουν να απελευθερώσεις στο μέγιστο το δυναμικό σου ως ερωτικό ον».

Στο σεμινάριο «Το Σεξ για Προχωρημένες» (Κυριακή, 26 Μαϊου)

η Ειρήνη Χειράδρη απευθύνεται σε μοντέρνες γυναίκες που αφήνουν πίσω τους αιώνες σεξουαλικής ντροπής, και παίρνουν γνώσεις και τεχνικές ώστε να ζήσουν επιτέλους ως το προικισμένο σεξουαλικά ον της φύσης, το θηλυκό. Το σεμινάριο εστιάζει τόσο στην αύξηση της θηλυκής ερωτικής ενέργειας και στην απελευθέρωση της γυναικείας ηδονής αλλά και στα sex tips για εφαρμογή στο αντρικό σώμα. Το σεμινάριο θα γίνει σε χώρο στο κέντρο της Λεμεσού που θα ανακοινωθεί στις συμμετέχουσες. Ώρα έναρξης: 4:00-8:00 μμ (διάρκεια 4 ώρες)

Για συμμετοχή είναι απαραίτητη η κατοχύρωση θέσης στο [email protected] ή στο 96277315.

Tιμή: 60 ευρώ το κάθε σεμινάριο ή €100 για τα δυο.

Για την αναλυτική θεματολογία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ειρήνης Χειρδάρη sexelixis.gr

Loader