Ατζέντα σαββατοκύριακου: Τι να κάνετε αυτό το διήμερο

Ατζέντα σαββατοκύριακου: Τι να κάνετε αυτό το διήμερο

Φεστιβάλ, μουσική, θέατρα και πολλά άλλα σας περιμένουν

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις σας περιμένουν για να περάσετε όμορφα με την παρέα σας!

Παράσταση "Endoscopy" στο Κτήριον 53

endoscopy

Στο πλαίσιο των παράλληλων Δράσεων του Φεστιβάλ Αντίσκηνου 2024 ανεβαίνει το “Endoscopy” του Γρηγόρης Χριστοδούλου (σύλληψη, σκηνοθεσία ερμηνεία )

Ένας νέος στην πορεία του προς την εξέλιξη. Μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από διαφορετικές πτυχές του ίδιου προσώπου. Μια καλλιτεχνική πρόταση που, με τον συνδυασμό λόγου, ποίησης, κίνησης και τραγουδιού, εξετάζει την πολυπλοκότητα της σχέσης μας με τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Προσκαλεί τον θεατή σε ένα ταξίδι σκέψεων, ανησυχιών, βιωμάτων και ονείρων

Γενική είσοδος : €10.00

Εισιτήρια: more.com

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 | 20:30 | Κτήριον 53 

 

3+1 Θεατρικές παραστάσεις από τον ΘΟΚ

thok

Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις που ανεβαίνουν από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων, καθώς και λεπτομέρειες του κάθε έργου.

Πατήστε εδώ 

 

Θεατρική Παράσταση “Γαμπροί για πούλημα”

gamproi gia poulima

Τι συμβαίνει όταν η ευκατάστατη Κυπριακή οικογένεια των Κωσταρέλλων αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγω του ξέφρενου της lifestyle και της προσπάθειας της να επιδείξει την δήθεν οικονομική της άνεση; Τι συμβαίνει όταν οι προσπάθειες της να καταχραστεί δημόσιο χρήμα προχωρούν με βήματα χελώνας; Τότε βγαίνει από την οικογενειακή συλλογή ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα που κατέχει παράνομα η οικογένεια, για να το πωληθεί σε μία συλλέκτρια αρχαίων αγαλμάτων εκ Ρωσίας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Σάββατο και Κυριακή, 27 & 28 Απριλίου 2024 | 20:30  & 19:00 | Σατιρικό Θέατρο 

 

Θεατρική παράσταση «Μεγαλοπρέπεια» της Άμπι Μόργκαν

megaloprepia

Στο πολυτελές Προεδρικό Μέγαρο μιας χώρας που δεν ονοματίζεται, μια δυτική φωτορεπόρτερ περιμένει την αργοπορημένη επιστροφή του Δικτάτορα για να τραβήξει τη φωτογραφία του. Μαζί της βρίσκονται η γυναίκα του Δικτάτορα, η καλύτερή της φίλη και μια διερμηνέας. Παπούτσια Πράντα, σφηνοπότηρα βότκας και ανυπόμονα δάχτυλα μετρούν τον χρόνο, καθώς ο κίνδυνος που βρίσκονται οι τέσσερις γυναίκες, η αγωνία, τα μυστικά, οι σκέψεις και οι υποψίες τους έρχονται στο φως. Έξω από το Παλάτι οι ήχοι της επανάστασης που έχει ξεσπάσει στους δρόμους πλησιάζουν όλο και πιο κοντά, ενώ η μέρα ξεδιπλώνεται. Μια μέρα που απειλεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Σάββατο & Κυριακή, 27 & 28 Απριλίου 2024 | 20:30 | WhereHaus612

 

Πάμε για ιππασία και κρασί στον Λυθροδόντα 

ippasia

Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει απογευματινή ιππασία στα ολοπράσινα λειβάδια του Λυθροδόντα, συνδυάζοντας τα με ένα ποτήρι κρασί.

Θέλοντας να γίνουμε ένα μαζί με την φύση , στις 27/04/24 στον Λυθροδόντα (θα σταλθεί η ακριβής τοποθεσία στους συμμετέχοντες), πάμε για ιππασία σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ένα ποτήρι κρασί.

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 | 16:45 | Λυθροδόντας 

 

Πάμε να περπατήσουμε στα όμορφα Καληδόνια και να χαρούμε τη φύση

kalidonia

Μία όμορφη διαδρομή μας περιμένει ανάμεσα σε πυκνός δάσος και καταρράκτες. Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορία στο μονοπάτι της φύσης Καληδόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για την πεζοπορία εδώ 

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 | 7:30 π.μ.| Πλατεία Τροόδους 

 

 «Σαρακοστιανό Street Food Festival» στο πάρκο Σπύρου Κυπριανού 

sarakotiano fest

Σαρακοστή χωρίς «Σαρακοστιανό Street Food Festival» πλέον δεν γίνεται. Χάρη στη δική σας στήριξη και συμβολή, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου – Επαρχία Λευκωσίας και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου ενώνουν ξανά δυνάμεις και με σύνθημα «Καλό Φαΐ, Καλό Ποτό, Καλός Σκοπός!» διοργανώνουν το «Σαρακοστιανό Street Food Festival 2024».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Κυριακή,  28 Απριλίου 2024 | 13:00-18:00 |  Πάρκο «Σπύρος Κυπριανού», Αγλαντζιά

 

Street Life Festival: Μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και δραστηριότητες στην καρδιά της Λεμεσού

street life fest

Το Street Life Festival επιστρέφει στη Λεμεσό στις 27 Απριλίου για να προσφέρει μια ημέρα τέχνης, ζωντάνιας και δημιουργικότητας στο κέντρο της Λεμεσού! Για 17 χρόνια διοργανώνουν με αγάπη οι The Copy Shop και το Project2C, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ στην παλιά πόλη, προσελκύοντας πάνω από 30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 | 09:00 - 20:00 | Λεμεσός 

 

Κινηματογραφικές προβολές από το  2ο INDAF - Independent Film Festival

mesokeleas

Το INDAF - Independent Film Festival είναι ένα φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου που προβάλλει ανερχόμενους και καταξιωμένους κινηματογραφιστές. Διοργανώνεται από την "Kazanti Films", μια άτυπη ομάδα νέων κινηματογραφιστών.

ο φεστιβάλ στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, την προώθηση και την προβολή ανεξάρτητων και χαμηλού προϋπολογισμού παραγωγών ταινιών μικρού μήκους, από τον τοπικό και διεθνή κινηματογράφο σε όλες τις μορφές του: ως τέχνη, ψυχαγωγία, σε πνεύμα ελευθερίας και διαλόγου και κατανόηση για το διαφορετικό.

Περισσοτερες πληροφορίες για τη διοργάνωση όπως και για τις προβολές θα βρείτε εδώ 

Σάββατο και Κύριακή, 27 και 28 Απριλίου 2024 | Μεσοκελέας - Καϊμακλί 

 

2ο Cyprus Music Video Festival

vid

Ζήστε μια μέρα μουσικής, δημιουργικότητας και κινηματογραφικής μαγείας στο “Cyprus Music Video Festival”!

Στις 27 Απριλίου 2024, θα προβάλλονται ξένα και κυπριακά μουσικά βίντεο σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται στο Red Carpet, καλώντας μας να γίνουμε μάρτυρες του ενθουσιασμού της Τελετής των Βραβείων και να χαρούμε ζωντανή μουσική μέχρι αργά το βράδυ. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Φεστιβάλ Λίμνης Ορόκλινης - Μια μέρα χαράς για μικρούς και μεγάλους! 

limnh

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ μας καλεί αυτό το Σάββατο, να γνωρίσουμε τη μαγεία της Λίμνης Ορόκλινης και να ανακαλύψουμε την πλούσια βιοποικιλότητα που φιλοξενεί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πτηνοπαρατήρηση, παρακολούθηση ασπόνδυλων, Ζωγραφική και χειροτεχνίες και παιχνίδια γνώσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 | 9:30 - 13:00 | Λίμνη Ορόκλινης

Πηγή φωτογραφιών

Loader