Ο ψυχολογικά ασταθής Kanye West

Ο ψυχολογικά ασταθής Kanye West

Με όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ, είναι σαν να γινόμαστε όλοι μάρτυρες της απαρχής της πτώσης μιας αυτοκρατορίας

Όλοι έχουμε ακούσει ή μπορεί και εκστομίσει το κυνικό “μα τι σημασία έχει αν βγει πρόεδρος ο Trump ή η Hillary; Στην Αμερική κυβερνάνε τα lobby, οι μυστικές υπηρεσίες και οι Illuminati μπλα, μπλα, μπλα”.  

Έπρεπε να μεσολαβήσει η τραγελαφική θητεία ενός ψυχοπαθή και μια πανδημία που πήρε τη ζωή περισσότερων Αμερικανών απ’ ότι ο πόλεμος στο Βιετνάμ για να καταλάβουν όχι μόνο οι Αμερικανοί πολίτες αλλά και το παγκόσμιο ακριβώς γιατί ο ηγέτης μιας χώρας δεν δύναται να είναι ο κάθε τυχάρπαστος. Τη στιγμή που θα χρειαστεί να πάρει τις σημαντικές αποφάσεις και να συντονίσει ένα σχέδιο ή να αντιμετωπίσει μια καταστροφή, θα αποτύχει συμπαρασύροντας μαζί του μια ολόκληρη χώρα. Το’χει πει και ο Νίκαρος: Η κρίση θέλει ηγέτη.   

Και τώρα, με την ανοσία που έχουμε όλοι πάθει στη γελοιότητα, έρχεται καπάκι ο ψυχολογικά ασταθής (για να το πω επιεικώς) ραπερ Kanye West να μας γλεντήσει με το σύνδρομο Θεού από το οποίο προφανώς πάσχει, ανακοινώνοντας την πρόθεση του να κατέβει στις προεδρικές εκλογές Νοεμβρίου. Δεν έχει σημασία αν τελικά θα το κάνει ή αν όλα αυτά είναι λόγια του αέρα. Τώρα που έχει πάρει φόρα, είπε ν’ ανοίξει το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος.  

Στο τελευταίο του παραλήρημα τάχθηκε κατα των αμβλώσεων και πρότεινε όποιος κάνει παιδί να παίρνει 1 εκατομμύριο δολάρια. Σήμερα επανήλθε με μια έκρηξη στο twitter εκθέτοντας τα προβλήματα στο γάμο του με την Kim Kardashian (την επόμενη ίσως Πρώτη Κυρία αν δεν πάρουν διαζύγιο μέχρι τότε;). Eπανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η Kim και η Kris Jenner ήθελαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο κατηγορώντας την Kim μεταξύ άλλων για ‘λευκή υπεροχή’. 

Με όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ, είναι σαν να γινόμαστε όλοι μάρτυρες της απαρχής της πτώσης μιας αυτοκρατορίας. Εδώ που φτάσαμε, το να ενσαρκώσει τον ρόλο του Νέρωνα της ο Kanye West, ούτε καν μας κάνει εντύπωση πια.  

Loader