Εντοπίστηκε ο μέσος Κύπριος*

Εντοπίστηκε ο μέσος Κύπριος*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Φωτογραφία από pixabay

Ικανοποίηση εκφράζουν σήμερα επιστήμονες του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, καθώς μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη και έρευνα καθώς και διεπιστημονική ανάλυση κοινωνιολογικών και γενεαλογικών ευρημάτων και πορισμάτων, εντοπίστηκε επιτέλους το υπό αγωνιώδη αναζήτηση προφίλ του λεγόμενου μέσου Κύπριου.

Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και αφορμή της αποτέλεσε το θλιβερό πρόσφατο περιστατικό στη Λάρνακα, όπου δύο Ελληνοκύπριες γυναίκες βιντεογραφήθηκαν να εκστομίζουν λεκτικά τις πιο προσβλητικές και ρατσιστικές εκφράσεις που μπορεί να επινοήσει ανθρώπου νους.

«Επιτέλους, τον βρήκαμε!» δηλώνει στον ρεπόρτερ της ιστοσελίδoς μας ο επικεφαλής της interdisciplinary έρευνας, Δρ. Αντρέας Μαριορίτος.

Είναι γνωστό, διευκρινίζει ο κ. Μαριορίτος, πως μετά το περιστατικό στο πάρκινγκ της Λάρνακας η κοινωνία μας διχάστηκε στα δύο, με μια μεγάλη μερίδα να ισχυρίζεται πως οι κοπέλες αυτές αντιπροσωπεύουν δυστυχώς τον μέσο Κύπριο κι άλλη, εξίσου σημαντική μερίδα να προτάσσει πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν είναι δόκιμο να χαρακτηρίζονται όλοι οι Κύπριοι ως τέτοιοι.

Τώρα, μετά τα αποτελέσματα της επιστημονικής μας έρευνας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο μέσος Κύπριος εντοπίστηκε και τα μέσα χαρακτηριστικά του πρόκειται σύντομα να κοινοποιηθούν, για την επακριβή, λεπτομερή και έγκυρη ενημέρωση του υπό υπαρξιακή κρίση και αναζήτηση λαού, κατέληξε ο Μαριορίτος.

Η AVANT GARDE θα δημοσιεύσει το πόρισμα μόλις κοινοποιηθεί από το Ινστιτούτο.

 *Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα


ΣΧΕΤΙKO: Ήταν σαν να εξερράγη το ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ στο timeline μου


 

Loader