Game of Thrones: Η αποκάλυψη της Τζέμα Γουίλαν για τις σκηνές sex

Game of Thrones: Η αποκάλυψη της Τζέμα Γουίλαν για τις σκηνές sex

Το σκηνικό ενός ξέφρενου χάους

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει ακουστά το Game of Thrones. H σειρά με τις 8 σεζόν έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και η λίστα με τους θαυμαστές όλο και μεγαλώνει.

Η Τζέμα Γουίλαν μίλησε για τα όσα συνέβαιναν πριν γυριστεί μια σκηνή με σεξουαλικό περιεχόμενο. Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στις πικάντικες σκηνές που είχε με τον αδελφό της. 

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την λαίδη Γιάρα Γκρέϊτζόι στην επιτυχημένη σειρά, αναφέρθηκε στις φρενήρεις σκηνές σεξ λέγοντας «Συνήθιζαν να λένε: ‘Όταν φωνάξουμε δράση, προχωρήστε’ και θα μπορούσε να είναι ένα είδος ξέφρενου χάους. Μπορεί ο σκηνοθέτης να φώναζε: «Ένα μικρό δάγκωμα στο στήθος, μετά μια σφαλιάρα στα οπίσθια και πάμε! ».Ωστόσο, η Τζέμα Γουίλαν, μιλώντας στον Guardian επέμεινε ότι οι ηθοποιοί «τσέκαραν πάντα ο ένας τον άλλον και συζητούσαν τι θα κάνουν» πριν από τις σεξουαλικές σκηνές. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ >> Πηγή έμπνευσης για ονόματα παιδιών το Game of Thrones

Όπως είπε: «Υπήρχε μια σκηνή σε έναν οίκο ανοχής με μία γυναίκα η οποία ήταν τόσο εκτεθειμένη που μιλήσαμε για το πού θα ήταν η κάμερα και τι θα την έκανε να νιώθει καλά. Πάντα το συζητούσα με τον άλλο ηθοποιό». 

Ο αμφιφυλόφιλος χαρακτήρας της Τζέμα, η Γιάρα Γκρεϊτζόι συχνά συμμετείχε σε πικάντικες σκηνές κυρίως με τον αδερφό της στην ταινία, τον Άλφι Άλεν (Τέον Γκρεϊτζόι). Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά ενώ ίππευαν ένα άλογο, με τη συγκεκριμένη σκηνή να γίνεται μία από τις πιο γνωστές της ταινίας. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ >> Αν τα κυπριακά κόμματα ήταν χαρακτήρες του Game of Thrones

«Ο Άλφι έλεγε συνεχώς, "Είναι εντάξει; Πώς θα το κάνουμε να δουλέψει;’», είπε η ηθοποιός, μιλώντας για την προετοιμασία της σκηνής. «Με τους intimacy directors, είναι χορογραφία - εσύ πας εκεί, εγώ πάω εκεί, και δίνεται άδεια και συγκατάθεση πριν ξεκινήσεις. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση». 

Πηγή

Loader