Η ταινία “Avatar” που “έσπασε“ ταμεία επιστρέφει και έχουμε το trailer

Η ταινία “Avatar” που “έσπασε“ ταμεία επιστρέφει και έχουμε το trailer

Αρχίσαμε ήδη να μετράμε αντίστροφα

Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής η ταινία που “έσπασε” ταμεία επιστρέφει με το Avatar 2.

Η ταινία “Avatar” που κυκλοφόρησε το 2009 και για αρκετά χρόνια βρισκόταν στην κορυφή των πιο επικερδείς ταινιών επιστρέφει για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της. 

Η Disney κυκλοφόρησε το trailer, νωρίτερα σήμερα, δίνοντας στους θαυμαστές της ταινίας μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουν. Το Avatar 2, το οποίο θα έχει τον τίτλο Avatar: The Way of Water είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους πριν μερικά χρόνια, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Ωστόσο, πλέον έχει οριστεί μια νέα ημερομηνία και οι φαν άρχισαν ήδη να μετρούν αντίστροφα. Η δεύτερη ταινία Avatar αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις διεθνείς αγορές στις 14 Δεκεμβρίου, ενώ στις ΗΠΑ δύο μέρες μετά, στις 16 Δεκεμβρίου.

Διάβασε Επίσης: Πλησιάζει η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του “Who killed Sara?”

Το sequel υπογράφει για ακόμη μια φορά ο James Cameron και υπόσχεται να είναι το ίδιο εντυπωσιακή – ή και περισσότερο με την πρώτη ταινία. Η Zoe Saldana κι ο Sam Worthington ξανασυναντιούνται και στο πρώτο trailer του Avatar 2 παίρνουμε μία μικρή γεύση από την ταινία. Στο sequel πρωταγωνιστούν επίσης οι Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi κι η Kate Winslet.

 

Η υπόθεση της ταινίας 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους). Η πλοκή επικεντρώνεται στα εμπόδια που θα αναγκαστούν να υπερπηδήσουν, τις μάχες που θα πρέπει να δώσουν για να επιβιώσουν, καθώς και τις τραγωδίες που θα αντιμετωπίσουν.

Όπως βλέπουμε στο trailer η ταινία αναμένεται να είναι γεμάτη δράση, ρομαντισμό και εντυπωσιακά εφέ που θα μας μαγέψουν.

Διάβασε Επίσης: Αναποφάσιστο ζευγάρι έπαιξε “κορώνα ή γράμματα” για το επώνυμο που θα έπαιρναν

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader