Ισπανία: Η πρωτότυπη εμφάνιση νύφης στο γάμο της  

Ισπανία: Η πρωτότυπη εμφάνιση νύφης στο γάμο της  

Η Gema Siveroni είναι σχεδιάστρια μόδας 

Η Ισπανίδα σχεδιάστρια αποφάσισε να φορέσει παντελόνι και πράσινες μπότες για να πάει στο γάμο της. 

Η Gema Siveroni ανέφερε πως: «Πήρα το κέντημα στο φόρεμα από ένα παλιό μαξιλάρι που ανήκε στην προγιαγιά μου». Η νεαρή γυναίκα σχεδίασε και το γιλέκο που φορούσε, το οποίο ήταν από το νυχτικό της γιαγιάς της. 

Στις 12 Σεπτεμβρίου η Gema Siveroni μοιράστηκε τις φωτογραφίες της από τον πολιτικό της γάμο στη Μαδρίτη και κατευθείαν σοκαρίστηκα, καθώς φόρεσε ένα πολύ αντισυμβατικό και κομψό νυφικό. Μία ματιά στις φωτογραφίες της αρκεί για να ερωτευτείς και το ρούχο, αλλά και το κορίτσι. 

Η Gema ήταν μία πανέμορφη νύφη με ένα παντελόνι σχεδιασμένο από την ίδια, ένα πουκάμισο από το ισπανικό brand Bimani, το μοντέλο Gretna, ένα λευκό παλτό με γούνινο γιακά και χαμηλές πράσινες μπότες, Magro Cardona. Ένα νυφικό look που μας εμπνέει, ακόμα κι αν δεν έχουμε σκοπό να παντρευτούμε. Όμως, οι δημιουργίες της δεν σταμάτησαν εκεί.

Διάβασε επίσης: To TikTok εκθρόνισε τη Google 

Η ίδια η Gema αναφέρει για το πιο cool νυφικό: «Πήρα το κέντημα στο φόρεμα από ένα παλιό μαξιλάρι που ανήκε στην προγιαγιά μου (τη μητέρα της γιαγιάς μου).» Το νυφικό ολοκλήρωσε ένα γιλέκο, το οποίο σχεδίασε από το παλιό νυχτικό της γιαγιάς της. «Η γιαγιά μου ήταν μια πολύ σημαντική γυναίκα στη ζωή μου και πριν φύγει, μου έδωσε το φόρεμά της και τα νυχτικά της για να κάνω ό,τι θέλω…». Στο πάρτι που οργάνωσε το ζευγάρι αμέσως μετά τον γάμο του, η Gema αντί για μπότες επέλεξε τα μποτάκια Anine Bing και πρόσθεσε στο φόρεμά της ένα κολιέ Suma Cruz και σκουλαρίκια Cocoluco.

Πηγή

Loader