#SanTaLefkara: Τα Λεύκαρα μεταμορφώνονται φέτος σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

#SanTaLefkara: Τα Λεύκαρα μεταμορφώνονται φέτος σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Ένα από τα ωραιότερα χωριά της Κύπρου μας προσκαλεί και φέτος για αξέχαστες γιορτές στιγμές

Τα όμορφα Λεύκαρα μαζί με άλλα 6 σημεία της Κύπρου θα μεταμορφωθούν από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και τις αρχές του 2024 σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό.

Αν και είναι λιγάκι νωρίς να μιλάμε για Χριστούγεννα εντούτοι οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου έχουν ξεκινήσει. 

Το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει ήδη ανακοινώσει τα χωριά και τις περιοχές της Κύπρου που θα φιλοξενήσουν φέτος τον τόσο επιτυχημένο θεσμό του με τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά. Έτσι, αυτές τις γιορτές λέμε #SanTaLefkara και επισκεπτόμαστε ένα από τα ομορφότερα χωριά του νησιού με διεθνή εμβέλεια που ξεχωρίζει για την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την παράδοση και την γαστρονομία του. 

Ο Δήμος Λευκάρων υπόσχεται πως θα δημιουργήσει ένα πολύ γιορτινό κλίμα που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στο ήδη όμορφο σκηνικό του χωριού με τα πετρόκτιστα σπίτια και τα στενά σοκάκια όπου θα γεμίσουν σύντομα με λαμπιόνια και γιορτινά στολίδια λογής λογής χρωμάτων. 

Ανυπομονούμε λοιπόν μέχρι εκείνη την ημέρα που τα Λεύκατα θα μεταμορφωθούν για σχεδόν 50 ημέρες σε ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό με πολλές όμορφες δραστηριότητες και εκδηλώσεις διότι #SanTaLefkara δεν έχει! 

Loader