Τα Λεύκαρα μεταμορφώνονται φέτος σε ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Τα Λεύκαρα μεταμορφώνονται φέτος σε ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Το ωραιότερο χωριό της Κύπρου ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί για μοναδικές στιμγές

Ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος την περίοδο των γιορτών τις πόρτες του για να μας προσφέρει ξεχωριστές, γιορτινές στιγμές γεμάτες ξεχωριστές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με άρωμα παράδοσης.

Το πανέμορφο χωριό των Λευκώρων, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του, την ξεχωριστή αρχιτετκονική του, την μεγάλη του παράδοση, τα μοναδικά του κεντήματα, την εκλεπτυσμένη αργυροχοϊα του και την παραδοσιακή ομορφιά μας προσκαλεί και φέτος στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα λάβει χώρα στην κοινότητα από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. 

Τα Λεύκαρα ετοιμάζουν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό με έντονα παραδοσιακά στοιχεία, με περίπτερα πώλησης και διάθεσης παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας, μουσική, χορό, τραγούδι, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλές πολλές εκπλήξεις για 50 ολόκληρες ημέρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. 

Ο Δήμος Λευκάρων υπόσχεται και φέτος πως θα μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για μοναδικές, γιορτινές στιγμές για όλη την οικογένεια. 

Να σημειώσουμε πως τα Λεύκαρα θα έχουν και φέτος ένα πολύ ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο hashtag για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που μας άρεσε πολύ και είναι και το σλόγκαν τους #SantaLefkara! 

9

Loader