Έρχεται τελικά η ταινία "Death Stranding"

Έρχεται τελικά η ταινία "Death Stranding"

από τις Α24 και Kojima Productions

H Hideo Kojima μέσα από τον λογαριασμό του στο X(πρώην Twitter,) με μία σύντομη αλλά παθιασμένη δήλωση μας ενημέρωσε πλέον και επίσημα ότι η A24 θα είναι η συμπαραγωγός της κινηματογραφικής ταινίας του Death Stranding, μαζί με την Kojima Productions.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η ταινία υπόσχεται "να εξερευνήσει τα μυστήρια γύρω από το αποκαλυπτικό γεγονός που ονομάστηκε "Death Stranding", το οποίο θόλωσε τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου και έφερε εφιαλτικά πλάσματα σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης."

Τώρα, φτιάχνουμε μαζί την ταινία "Death Stranding". Υπάρχουν πολλές "κινηματογραφικές διασκευές παιχνιδιών" εκεί έξω, αλλά αυτό που δημιουργούμε δεν είναι απλώς μια άμεση μετάφραση του παιχνιδιού. Σκοπός μας είναι το κοινό μας να μην είναι μόνο οι οπαδοί των παιχνιδιών, αλλά η ταινία μας να απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τον κινηματογράφο. Δημιουργούμε ένα σύμπαν του Death Stranding που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, που θα γεννηθεί και θα είναι εφικτό μόνο μέσω του μέσου του κινηματογράφου.

Να αναφέρουμε ότι στο βιντεοπαιχνίδι Death Stranding πρωταγωνιστούν και μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα όπως: Norman Reedus (The Walking Dead), Lea Seydoux (Spectre, No Time to Die), Mads Mikkelsen (Another Round), Margaret Qualley (Maid), Troy Baker (Last of Us), Tommie Earl Jenkins, και Lindsay Wagner.

Κείμενο:Τάσος Σταυρίδης 

Φωτογραφία

Loader