Εσύ έχεις δει την καινούρια ταινία του Jason Statham; Το “Beekeeper” σε επιλεγμένους κινηματογράφους

Εσύ έχεις δει την καινούρια ταινία του Jason Statham; Το “Beekeeper” σε επιλεγμένους κινηματογράφους

Δεν βλέπουμε τακτικά ταινίες δράσης, αλλά όταν το κάνουμε φροντίζουμε να είναι πρωταγωνιστής ο Jason Statham.

Αδικία, απατεωνιά, εξαπάτηση. Σίγουρα έχουμε σκεφτεί πολλές φορές ενδόμυχα πως η ιδανικότερη αντιμετώπιση των πάραπάνω δολοπλοκιών θα ήταν…ένα γερό ξύλο!  Ο Jason Statham εντέχνως μας προσφέρει μέσα από τη μεγάλη οθόνη αυτήν την “κάθαρση” εδώ και χρόνια, αφού κάθε ταινία του μας δίνει απλόχερα την ευχαρίστηση της μίας όχι και τόσο πολιτισμένης εκδίκησης.

Λίγα λόγια για το έργο 

Η συνταξιούχος δασκάλα Eloise Parker ζει μόνη της στη Μασαχουσέτη, αλλά έχει έναν ενοικιαστή στον αχυρώνα της, τον Adam Clay, που ζει μια ήσυχη ζωή ως μελισσοκόμος. Μια μέρα, η Eloise πέφτει σε μια απάτη και της κλέβουν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων ανήκει σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που διαχειρίζεται. Συντετριμμένη, αυτοπυροβολείται και σκοτώνεται. Ο Clay βρίσκει το σώμα της και συλλαμβάνεται αμέσως από την πράκτορα του FBI Verona Parker, την κόρη της Eloise. Αφού ο θάνατος της Eloise χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία, ο Clay απελευθερώνεται. Η Βερόνα του λέει ότι η ομάδα που λήστεψε την Eloise ήταν στα ραντάρ του FBI για λίγο, αλλά είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Θέλοντας δικαιοσύνη για την Eloise, ο Clay επικοινωνεί με τους “Beekeepers”, μια μυστηριώδη ομάδα, για να βρει τους απατεώνες υπεύθυνους.

Αφορμή για συγγραφή το συγκεκριμένου σεναρίου αποτέλεσε για τον Κερτ Γουίμερ ένα πραγματικό γεγονός. Η ηλικιωμένη θεία του που ζούσε στη Γερμανία, έπεσε θύμα απατεώνων και βίωσε στυγνή εκμετάλλευση, αφού οι εγκληματίες που ζούσαν μαζί της παρίσταναν να την φροντίζουν αλλά αντ’ αυτού, άδειασαν όλους τους τραπεζικούς της λογαριασμούς αφήνοντάς την ανήμπορη και απένταρη.

 «Η ιστορία της επέστρεφε διαρκώς στις σκέψεις μου, οπότε κάποια στιγμή αναρωτήθηκα πώς θα διαχειριζόμουν μια τέτοια συνθήκη σε έναν φανταστικό κόσμο. Πώς θα μπορούσα να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους; Κάπως έτσι, προέκυψε και η ιδέα της ταινίας» εξηγεί ο ίδιος αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι εξ αρχής είχε στο μυαλό του τον Statham για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Δείτε το trailer της ταινίας

Λευκωσία | K - Cineplex

Λεμεσός | Rio Cinemas

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader