Η "Μάγισσα" του ANT1 πάει για τριλογία με prequel & sequel

Η "Μάγισσα" του ANT1 πάει για τριλογία με prequel & sequel

Του Τάσου Σταυρίδη

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, από την μία που δεν το έχω με τις Ελληνικές σειρές κι από την άλλη με τον βιαστικό χαρακτηρισμό, από το trailer μάλιστα, ότι πρόκειται για το ελληνικό “Game Of Thrones”, είχα μια αρνητική διάθεση για την “Μάγισσα”.

 Η “Μάγισσα” ξεκίνησε κι άρχισαν τα αποθεωτικά σχόλια, οπότε της έδωσα και την ευκαιρία που άξιζε. Το ίδιο φάνηκε πως έκαναν και οι τηλεθεατές και είναι πλέον η Νο1 σειρά στην tv.

Έχουμε φτάσει περίπου στα μισά της πρώτης σεζόν και αφήνοντας στην άκρη τις πολύ καλές, καλές και όχι καλές ερμηνείες, το εάν είναι άριστη ή όχι η σκηνοθεσία και όλα αυτά πολλοί γράφουν, εγώ έχω να πω ότι σε κανένα σημείο έως τώρα η σειρά δεν έχει κάνει  “κοιλιά”. Αντιθέτως μάλιστα, αφού σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις τρέχουν.Πλέον άρχισαν και οι ερωτήσεις για το εάν θα υπάρξει και 2 η σεζόν. Αυτό που είχα μάθει ήταν πως η παραγωγή δήλωσε ότι η ιστορία της Μάγισσας θα τελειώσει. Υπάρχει φινάλε δηλαδή, μετά από περίπου 70 επεισόδια. Άρα; Τι κάνουν οι αμερικάνικες σειρές σε τέτοιες περιπτώσεις; Εμπρός στον δρόμο λοιπόν που χάραξε ο George R. Martin όσον αφορά το “Game Of Thrones” με το “House Of The Dragon”. Δηλαδή πάμε για prequel.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τον Γρηγόρη Μελά οι δημιουργοί γνωρίζοντας ότι το κοινό ζητάει να μάθει αν η αγαπημένη σειρά θα έχει δεύτερο κύκλο, απάντησαν ότι όλη η ιστορία είναι χωρισμένη σε τρία κεφάλαια.«Από την πρώτη στιγμή η Μάγισσα σχεδιάστηκε ως τριλογία, με την ιστορία να εξελίσσεται σε τρεις διαφορετικές περιόδους, ταξιδεύοντας στον χρόνο. Αυτό θα φανεί σε κάποια σημεία και από την πρώτη σεζόν. Υπάρχουν αναφορές στην γέννηση του χαρίσματος της Θεοφανώς, ενώ στα τελευταία επεισόδια θα δούμε κάποιες σκηνές που υπονοούν την συνέχεια. Αλλά είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για αυτό. Πρέπει πρώτα να αποφασιστεί από το κανάλι και τότε έχουμε πολλά να πούμε».

Εάν το κανάλι ανάψει το πράσινο φως για να αναπτυχθούν και τα επόμενα δύο κεφάλαια της σειράς, καθώς είναι μια ακριβή παραγωγή και το budget του σταθμού θα πρέπει να προσαρμοστεί καταλλήλως, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία από την αρχή της (δηλαδή περίπου 100 χρόνια πριν τα τωρινά συμβάντα) και σε δεύτερο χρόνο την μελλοντική εξέλιξη της (100 περίπου χρόνια μετά).

Φωτογραφία 

Loader