“Η Πτώση του Οίκου των Άσερ”: H σειρά που θα σε κρατήσει σπίτι

“Η Πτώση του Οίκου των Άσερ”: H σειρά που θα σε κρατήσει σπίτι

Κακός καιρός; Νetflix and... not so chill

Η μίνι σειρά “The Fall of the House of Usher” θα σε αναγκάσει να κάνεις μαραθώνιο

Ο Mike Flanagan επιστρέφει με μία ακόμη χόρορ σειρά και δεν μας απογοητεύει καθόλου. Δημιουργός των “The haunting of Hill House”, “The Haunting of Bly Manor” και “Midnight Mass”, συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον πήχη στην δημιουργία δραματικής πλοκής και την εκδίπλωση τρομακτικών ιστοριών με περίτεχνο τρόπο. 

Η σειρά "Πτώση του Οίκου των Άσερ" είναι βασισμένη στην ομότιτλη ιστορία του Έντγκαρ Άλαν Πόε που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1839. Πραγματεύεται την ιστορία δύο αδίστακτων αδελφιών, τους Roderick και Madeline Usher που έχουν καταφέρει να κάνουν τη Φαρμακευτική Φορτουνάτο μια αυτοκρατορία πλούτου, προνομίων και δύναμης. Όμως, μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια όταν οι κληρονόμοι της δυναστείας των Usher αρχίζουν να πεθαίνουν στα χέρια μιας μυστηριώδους γυναίκας από τα παιδικά τους χρόνια.

Αν είστε έτοιμοι να κρατήσετε το μαξιλάρι, να αναφωνήσετε σε ανύποπτο χρόνο και να ανυπομονείτε διαρκώς για το τέλος της σειράς, ο Flanagan σας το προσφέρει στο πιάτο μιας σκοτεινής και γοτθικής κινηματογραφικής ατμόσφαιρας.

Φωτογραφία

 

Loader