Kinds of Kindness: Ξεκινούν οι προβολές της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Kinds of Kindness: Ξεκινούν οι προβολές της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης επιστρέφει μετά τον θρίαμβο των 4 Όσκαρ του Poor Things

H νέα ταινία του Λάνθιμου, σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου, που εξιστορεί τρεις ιστορίες με πρωταγωνιστές και πάλι την Εμα Στόουν και τον Γουίλεμ Νταφόε κάνει πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους στις 30 Μαΐου 2024.

Τα γυρίσματα έγιναν στη Νέα Ορλεάνη, σχεδόν για δύο μήνες, από τα τέλη Οκτωβρίου 2022 έως τα μέσα Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου. Ο ίδιος μας είχε μιλήσει ελάχιστα γι’ αυτή τη νέα του ταινία όταν έδωσε συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από την επίσημη διανομή του «Poor Things» στην Ελλάδα. Τότε μας είχε πει πως ήδη η ταινία έχει ολοκληρωθεί και πως θα είναι σαν τρεις ταινίες σε μία. 

H πολυαναμενόμενη όγδοη του ταινία Kinds of Kindness («Ιστορίες Καλοσύνης») του Έλληνα σκηνοθέτη με ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer ξεκινά προβολές σε επιλεγμένους κυπριακούς κινηματογράφους. 

Λίγα λόγια για την ταινία

Το «Kinds of Kindness» ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άντρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Σενάριο: Γιώργος Λάνθιμος, Ευθύμης Φιλίππου

Γλώσσα: Αγγλικά | Υπότιτλοι: Ελληνικά

Περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές: Pantheon Theatre, K - Cineplex 

Πηγή φωτογραφιών

Loader