"AGELESS": Η Παρουσίαση του νέου δίσκου του Freedom Candlemaker φαντάζει υποσχόμενη

"AGELESS": Η Παρουσίαση του νέου δίσκου του Freedom Candlemaker φαντάζει υποσχόμενη

Στις 12 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας παρουσιάζει σε παγκύπρια πρώτη την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Κύπριου τραγουδοποιού Freedom Candlemaker “Ageless”. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που ταξιδεύει απρόσκοπτα μέσα από ονειρική ψυχεδελική και απόκρυφη pop, electronica και nu-folk, πλάθοντας ένα ουράνιο ηχητικό ταξίδι.

Ο κεντρικός άξονας της παράστασης αποτελείται από τραγούδια που εκφράζουν την πνευματική απελευθέρωση του ανθρώπου και τη συνειδητοποίηση της εσωτερικής μας δύναμης. Ακολουθώντας ακούραστα το ταξίδι της πνευματικής εξέλιξης, αποδομεί τις συμβατικές αντιλήψεις του χρόνου και της φθοράς. Το “Ageless” θα παρουσιαστεί από ένα μεγάλο μουσικό σύνολο επί σκηνής, με χορό και κίνηση, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική, αισθησιακή και θεατρική εμπειρία.

Ο Freedom Candlemaker έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τον δίσκο “Beaming Light” και τα singles “Gold”, “I Am Love”, “The Win” και “Resurrection”. Παλαιότερα έχει κυκλοφορήσει μουσική και ως Lefteris Moumtzis και J.Kriste, Master of Disguise.

Βιογραφικό

O Λευτέρης Μουμτζής (Freedom Candlemaker) είναι μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, που ξεπερνά τα 20 χρόνια, ο Μουμτζής κυκλοφόρησε ηχογραφήσεις τόσο ως συνθέτης/ ερμηνευτής όσο και ως παραγωγός. Ο πρώτος του δίσκος ως Freedom Candlemaker κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2019 με τίτλο “Beaming Light”, το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές από διεθνώς αναγνωρισμένα μέσα. Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές, χορευτικές παραγωγές, ντοκιμαντέρ και ταινίες και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσικού Φεστιβάλ Φέγγαρος, του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος και της δισκογραφικής εταιρείας Louvana Records.

Συντελεστές

Φωνή, ηλεκτρικό μπάσο: Freedom Candlemaker

Φωνητικά, αυλός, πλήκτρα: Nama Dama

Φωνητικά, φλάουτο: Cemre Arca

Πλήκτρα, πιάνο: Ορέστης Μπενέκας

Φωνητικά, ηλεκτρική κιθάρα: Οδυσσέας Τζιρίτας

Ηλεκτρική κιθάρα: Αλεξάνδρα Αστραίου Καρύδη

Τύμπανα: Νικόλας Τσαγγάρης

Χορός: Σοφία Ηρακλέους, Ιόλη Κασκάνη

Ηχοληψία: Στέφανος Πόντος

 

Εισιτήρια

ΖΩΝΗ Α: €18/€15

ΖΩΝΗ Β: €16/ €12

ΖΩΝΗ Γ: €14/ €10

ΖΩΝΗ Δ: €12/ €10

 

Διάρκεια: 90’

20:30 - Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας | Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας

leyteris

Φωτογραφίες

Loader