Κάνε κάτι διαφορετικό αυτό το Σάββατο στη Λευκωσία

Κάνε κάτι διαφορετικό αυτό το Σάββατο στη Λευκωσία

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα έρχεται στο κέντρο της πρωτεύουσας

Το Σαββατο θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων στο κέντρο της αγαπημένης μας πόλης.

Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη παιδική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με χριστουγεννιάτικα outfit, μπάντα κρουστών, ξυλοπόδαρο, μασκότ και Άγιους Βασίληδες, που θα πλημμυρίσουν την πόλη με χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ρυθμούς, δημιουργώντας έτσι μια μια μαγική ατμόσφαιρα που θα χαροποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με την ομοσπονδία Συνδέσμων Δημοτικών σχολείων διοργανώνουν αυτή τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή και μας καλούν να μεταφέρουμε μαζί τους μηνύματα χαράς, αγάπης και ειρήνης σε όλο τον κόσμο. 

Το ερχόμενο Σάββατο, στις 17:00, παιδιά και γονείς θα συγκεντρωθούν στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μακαρίου με Σπύρου Κυπριανού για την εκκίνηση της παρέλασης. Τα παιδιά θα παραλάβουν χριστουγεννιάτικες κορδέλες κι αν θέλουν μπορούν να είναι ντυμένα με χριστουγεννιάτικες στολές! Την παρέλαση θα ηγείται μπάντα κρουστών με show που θα ψυχαγωγήσει όλους τους παρευρισκόμενους.

Από το μεγάλο αυτό πάρτυ δεν θα λείπει φυσικά ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα φωτογραφηθεί με τα παιδάκια και θα προσφέρει συμβολικά δωράκια. 

χριστουγεννιάτικη παρέλαση

Πηγή φωτογραφιών:

κεντρική

αφίσα

 

Loader