Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix

Οι Κύπριοι έχουν μπει ήδη στο γιορτινό κλίμα των ημερών

Με τον Δεκέμβριο να έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του με την περίοδο κουβέρτα, καναπές, pop corn και Netflix να έχει ξεκινήσει για τα καλα. Νέες ταινίες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην αγαπημένη αυτή πλατφόρμα και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κυπριακού κοινού μιας και τις έχει κατατάξει στην απόλυτη 10δα. Ακολουθούν 4 ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες ταινίες που υπόσχονται να σε βάλουν σε γιορτινό κλίμα.

Christmas Full of Grace

Ο Carlinhos πιάνει τη σύντροφό του να απατά, στη συνέχεια γνωρίζει τη ζωηρή Graça, η οποία υποδύεται τη νέα του σύντροφό για να μπορέσει να σώσει τα Χριστούγεννα στο οικογενειακό τραπέζι που έχει να πάει.

Christmas on Mistletoe Farm

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Matt Cunningham, ενός χήρου πατέρα που αποφασίζει και φέρνει την οικογένειά του σε ένα χωριό όπου κληρονομεί μια φάρμα. Ο Matt δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη ζωή του χωριού, αλλά τα παιδιά του, από την άλλη, περνούν τις καλυτερες στιγμές της ζωής τους. Τα παιδιά στη συνέχεια καταστρώνουν ένα σχέδιο για να κρατήσουν την οικογένειά τους στο χωριό αφού θέλουν να μείνουν εκεί για πάντα.

Falling for Christmas

Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του. Η εξελίξη όμως είναι απρόσμενη.

Christmas with you

Καθώς αναζητά έμπνευση για ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ποπ σταρ εκπληρώνει την επιθυμία μιας νεαρής φαν να τη γνωρίσει και στην πορεία βρίσκει την αληθινή αγάπη από εκεί που δεν το περίμενει ούτε η ίδια.

Loader