Πάμε να τρέξουμε παρέα στην παλιά πόλη της Λευκωσίας!

Πάμε να τρέξουμε παρέα στην παλιά πόλη της Λευκωσίας!

O πρώτος μαραθώνιος του χρόνου είναι γεγονός

Η δεύτερη έκδοση του αγώνα #runicosia έρχεται στις 14 Ιανουαρίου 2024. ‘Όπως και πέρυσι, οι δρομείς πρέπει να αντιμετωπίσουν διαφορετικές εδαφικές επιφάνειες. Καλούνται να τρέξουν σε πεζόδρομους, ανεβαίνοντας μαρμάρινες σκάλες και τρέχοντας πάνω σε χωμάτινα τμήματα, παράλληλα με τα ενετικά τείχη της πόλης.

Θα εμπλακούν σε μία σύνθετη, ενδιαφέρουσα αλλά πολύ διαφορετική διαδρομή. Ο αγώνας περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα 4km run4fun (τρέξιμο και περπάτημα), 8km, και σκυταλοδρομία 4x4km. Η εκκίνηση και τερματισμός του #runicosia θα γίνει από το δυτικό άκρο της οδού Κωστάκη Παντελίδη στο πάνω διάζωμα της πλατείας Ελευθερίας.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι €12.50 για τον αγώνα των 4km , €17.50 για τα  8km και €60 αντίστοιχα για την σκυταλοδρομία, ενώ ειδικές τιμές προσφέρονται για ομαδικές συμμετοχές, σωματείων, Εθνικής Φρουράς, Αστυνομίας – Πυροσβεστικής, προσωπικού των Βρετανικών Δυνάμεων, προσωπικού της UNFICYP, ενώ οι κληρωτοί της Εθνικής Φρουράς μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν. 

Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει το Μετάλλιο του Τερματισμού, το ΒΙΒ με τον αριθμό συμμετοχής με τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης MyLaps, ενώ στους σταθμούς ανεφοδιασμού και στη γραμμή τερματισμού θα προσφέρεται νερό, φρούτα και ροδόνερο.

Οι εγγραφές συμπληρώνονται την Τετάρτη 11η Ιανουαρίου 2024 στο www.run2d.com 

 

Περισσότερες Πληροφορίες

 [email protected]

70088100

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, 2024 

10:30 π.μ. - 13:00 μ.μ 

Πλατεία Ελευθερίας / Eleftheria Square

 

Σκοπός 

Ο σκοπός του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού RuNicosia είναι η προώθηση του αθλητισμού και της άσκησης ως μέσο βελτίωσης της σωματικής και ψυχικής υγείας. Αυτό γίνεται μέσω της ενθάρρυνσης των κατοίκων της πόλης να γυμναστούν και της δωρεάν συμμετοχής τους σε διάφορες δράσεις, που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του χρόνου και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων παιδική ακαδημία, προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων, παροχή επαγγελματικών συμβουλών με την συμμετοχή επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και την προβολή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ, παρουσιάσεις σε σχολεία και γυμνάσια, θεατρικές παραστάσεις/παιχνίδια αλλά και ενημερωτικές διαλέξεις.

 

 

Loader