Η νέα άφιξη που σερβίρει εκλεπτυσμένη ιταλική κουζίνα και στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο κλέβει τις εντυπώσεις

Η νέα άφιξη που σερβίρει εκλεπτυσμένη ιταλική κουζίνα και στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο κλέβει τις εντυπώσεις

Μία καινούργια γαστρονομική πρόταση με έντονο άρωμα Ιταλίας

H ιταλική κουζίνα, όχι άδικα, θεωρείται μία από τις καλύτερες του κόσμου. Σίγουρα, όμως, βρίκσεται ανάμεσα στις πιο αγαπητές αφού οι ξεχωριστές γεύσεις της και η μεσογειακή της φιλοσοφία την καθιστούν μία από τις κορυφαίες του πλανήτη.

Οι Κύπριοι αγαπούν ιδιαίτερα την ιταλική κουζίνα αφού προέρχεται από την γαστρονομία της Μεσογείου κι έτσι συναντούμε πολλά κοινά στοιχεία. Εκείνο όμως που ξεχωρίζει ιδιαίτερα είναι φυσικά τα ζυμαρικά της τα οποία λατρεύουμε. 

Διαθέτουμε αρκετά ιταλικά εστιατόρια στην Κύπρο, αρκετά από αυτά πιο casual, στην κατηγορία του street food, του take away and delivery αλλά και μερικά πιο εκλεπτυσμένα, ατμοσφαιρικά που ανήκουν στην κατηγορία του fine dining. Ένα από αυτά είναι και η νέα άφιξη που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στον γαστρονομικό μας χάρτη και ονομάζεται Don Carlo. 

 

To εστιατόριο Don Carlo βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της παλιά πόλης της Πάφου και στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασσικό αρχοντικό με τεράστιες ξύλινες γαλάζιες πόρτες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, μαρμάρινη σκάλα, ψηλοτάβανα δωμάτιο και ένα εξαιρετικό πάτωμα. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα ιταλικής-μεσογειακής κουζίνας δοσμένα με ένα πιο δημιουργικό τρόπο και μπορείς να γευτείς μία σειρά από ορεκτικά, κυρίως πιάτα και υπέροχα ιταλικά γλυκά. 

Info

Δευτέρα-Σάββατο 18:00-23:30, οδός Ιωάννη Αγρότη, Πάφος. Τηλ:. 70087047. 

Loader