Κάτι νέο έρχεται στη Λευκωσία και λέγεται "La Zucca"

Κάτι νέο έρχεται στη Λευκωσία και λέγεται "La Zucca"

Το καινούργιο εστιατόριο της πόλη θα συστεγάζεται με ένα άλλο επιτυχημένο μαγαζί της πρωτεύουσας

Ένα νέο ενδιαφέρον πρότζεκτ έρχεται για να συνυπάρξει με ένα ήδη πολύ επιτυχημένο κόνσεπτ στην Λευκωσία. Η νέα άφιξη λέγεται "La Zucca", θα φτιάχνει ντελικάτη ναπολιτάνικη πίτσα και σήμαινει... κολοκύθα.

Ποια σχέση μπορεί να έχει η πίτσα με την κολοκύθα όμως; Με λίγη φαντασία όλα γίνονται αφού το "La Zucca" το οποίο ξεκινάει επίσημα τις εργασίες του την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα ειδικεύεται στην πίτσα, όχι όμως όποια κι όποια πίτσα, την αυθεντική ναπολιτάνικη με λεπτό φύλλο και χοντρή στην άκρη. 

Το "La Zucca" θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το πολύ επιτυχημένο Bizzy Bee με το οποίο θα συνυπάρχουν. Έτσι, θα μπορείς να απολαμβάνεις μία εκ των περίπου δέκα λαχταριστών πίτσων που θα ψήνει ο φούρνος στο μεγάλο μπαρ του μαγαζιού. Το μενού περιλαμβάνει 8 με 10 εκλεκτές ναπολιτάνικες πίτσες αλλά και γλυκό καλτσόνε. 

Η πίτσα σήμα κατατεθέν του μαγαζιού που έδωσε και το όνομά της στο πρότζεκτ περιλαμβάνει πουρέ κολοκύθας και είμαστε πολύ περίεργοι να την δοκιμάσουμε. Υπομονή όμως μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου που ανοίγει και ξεκινά το ψήσιμο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Zucca (@lazucca.cy)

Loader