Μία νέα, ελληνική αλυσίδα καφέ προσγειώθηκε πρόσφατα στην καρδιά της Λευκωσίας

Μία νέα, ελληνική αλυσίδα καφέ προσγειώθηκε πρόσφατα στην καρδιά της Λευκωσίας

Η νέα άφιξη που αφορά στον καφέ φέρνει μία ακόμη πρόταση και δωρεάν delivery

Η πορεία του Caffeine Roastery Superfoods ξεκινά ως ιδέα το 2014 στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα παρέχει πρωτίστως κορυφαία ποιότητα, σταθερή γεύση και αρώματα και τέλος μια σταθερή εξέλιξη στην υπηρεσία του service.

Toν Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας στην Ξάνθη και σταδιακά άρχισε να επεκτείνεται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας ενώ πρόσφατα ήρθε και στην Κύπρο. 

Με χρωματισμούς λευκό και μπλε που παραπέμπουν σε Ελλάδα η το ελληνικό franchise στοχεύει ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στη Λευκωσία να διεισδύσει στην κυπριακή αγορά με το άνοιγμα κι άλλων μαγαζιών στην χώρα μας. 

1

Ο νέος χώρο που βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της Λευκωσίας στις οδούς Στασίνου και Μπουμπουλίνας γωνία φιλοδοξεί να κερδίσει τους ψαγμένους του καφέ. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα αυθεντικό specialty coffee roastery and cafe, το νεότερο στην Κύπρο και προσφέρει πολλά περισσότερο από ένα ποτήρι καφέ. 

Το μενού του περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από premium και πιο υγιεινές επιλογές σνακ τα οποία όλα προετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας. Θα βρεις πέραν από πολύ καλό καφέ, smoothies, μπάρες δημητριακών, γιαούρτια, bowls smoothies, κουλούρια, σάντουιτς και σαλάτες. 

Ένας όμορφος, φωτεινός χώρος για να πιεις στα γρήγορα τον καφέ σου, to go τσιμπήματα, σνακ και ροφήματα. 

 1

Info

Δευτέρα-Σάββατο 6:00-21:00, Κυριακή 7:00-21:00, Στασίνου & Μπουμπουλίνας 1-3 γωνία, Λευκωσία. Τηλ.: 22624040. 

Loader