Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ραμόνα Φίλιπ έφεραν ένα νέο εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ραμόνα Φίλιπ έφεραν ένα νέο εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας

Εκλεπτυσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του βραβευμένου Έλληνα σεφ Άγγελου Μπακόπουλου

Αρκετές νέες αφίξεις έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία προσφέροντάς μας έτσι κατά την περίοδο των γιορτών πολλές επιλογές για έξοδο, για ποτό και φαγητό. Μία από αυτές "προσγειώθηκε" στην καρδιά της πόλης, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού με ιδιοκτήτες τους Χριστόφορο Τορναρίτη και την Ραμόνα Φίλιπ.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης παραμένει στον εστιατορικό χάρτη αλλάζοντας εξολοκλήρου το γνωστό μας Moon σε ένα fine dining χώρο με εκλεπτυσμένα πιάτα, χαμηλό φωτισμό, elegant ατμόσφαιρα για βραδινή γουστόζικη έξοδο για καλό φαγητό και ποτό. 

Το νέο εγχείρημα του ζεύγους Τορναρίτη-Φίλιπ λέγεται Nemea Restaurant & Bar, στεγάζεται στον ίδιο χώρο του πρώη Moon στην καρδιά της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και προσφέρει όπως αναφέρει μία εμπειρία μεσογειακής κουζίνας με το μενού να φέρει την υπογραφή του γνωστού και βραβευμένου Έλληνα σεφ Άγγελου Μπακόπουλου. 

9

Το Nemea προσφέρει πέραν από ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον ιδανικό για βραδινή έξοδο και ένα μενού το οποίο περιλαμβάνει κρύα και ζεστά ορεκτικά, κρέατα κοπής, ψάρια, ζυμαρικά, ιδιαίτερα επιδόρπια ενώ το μπαρ σεερβίρει δροσερά signature cocktails. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη λίστα των κρασιών του εστιατορίου που έγινε μία προσεγμένη επιλογή από ετικέτες που θα ικανοποιήσουν το κάθε γούστο.

9

Το Nemea για την ώρα προσφέρει καθημερινά δείπνο ενώ τα σαββατοκύριακα σερβίρει και μεσημεριανό. 

Info

Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-23:00, Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία. Τηλ. 96900900. 

 

Loader