«Σούζη Τρως»: Μία ψησταριά εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο μόλις άνοιξε!

«Σούζη Τρως»: Μία ψησταριά εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο μόλις άνοιξε!

Η θρυλική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου από την ταινία «Η Παριζιάνα» viral μέχρι και σήμερα

Ο παλιός καλός ελληνικός κινηματογράφος και η θρυλική ατάκα «Σούζη Τρως» της μοναδικής Ρένας Βλαχοπούλου έγιναν η έμπνευση για το όνομα της νέας ψησταριάς που άνοιξε επίσημα πριν από μερικές ημέρες στη Λεμεσό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ατάκα «Σούζη Τρως» προέρχεται από την ελληνική ταινία του 1969 «Η Παριζιάνα» με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ρένα Βλαχοπούλου υποδύεται μία μοδίστρα και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μίας εύσωμης πελάτισσας εκτυλίσσεται μία από τις πλέον δημοφιλείς και γνωστές σκηνές του ελληνικού σινεμά. 

6

Μαζί με την ηθοποιό Ρένα Πασχαλίδου που υποδύεται την εν λόγω Σούζη οι δύο ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και γέλιου. Η Σούζη που δεν χωράει πια στο ήδη προβαρισμένο από πριν φόρεμά της αναφέρει στη μοδίστρα της πως δεν τρώει και δεν έχει πάρει κιλά, έτσι η Ρένα Βλαχοπούλου με το μοναδικό της ερμηνευτικό ταλέντο εκστομίζει την θρυλική ατάκα: «Σούζη Τρως και ψεύδεσαι και τρως». 

 

1

Η ατάκα μισό αιώνα μετά παραμένει και λέγεται αλλά εμπνέει επίσης και για ονόματα εστιατορίων. Έτσι η νέα ψησταριά της Λεμεσού πήρε την ατάκα και βάφτισε έτσι το μαγαζί της. Η νέα ψησταριά διαθέτει όλα όσα μπορείς να φανταστείς από κοτόπουλο ψησταριά, ψητά φαγητά, μαγειρευτά, ζυμαρικά, ψάρια, σαλάτες, κοκκινιστά, όσπρια, κρεατικά και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου σε καλές χορταστικές μερίδες. 

Info

Δευτέρα-Σάββατο 11:00-15:30, Αγίας Φυλάξεως 112, Λεμεσός. Τηλ:. 25382153. 

 

 

Loader