«Σούζη Τρως»: Μία ψησταριά εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο μόλις άνοιξε!

Η θρυλική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου από την ταινία «Η Παριζιάνα» viral μέχρι και σήμερα

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ατάκα «Σούζη Τρως» προέρχεται από την ελληνική ταινία του 1969 «Η Παριζιάνα» με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ρένα Βλαχοπούλου υποδύεται μία μοδίστρα και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μίας εύσωμης πελάτισσας εκτυλίσσεται μία από τις πλέον δημοφιλείς και γνωστές σκηνές του ελληνικού σινεμά. 

Μαζί με την ηθοποιό Ρένα Πασχαλίδου που υποδύεται την εν λόγω Σούζη οι δύο ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και γέλιου. Η Σούζη που δεν χωράει πια στο ήδη προβαρισμένο από πριν φόρεμά της αναφέρει στη μοδίστρα της πως δεν τρώει και δεν έχει πάρει κιλά, έτσι η Ρένα Βλαχοπούλου με το μοναδικό της ερμηνευτικό ταλέντο εκστομίζει την θρυλική ατάκα: «Σούζη Τρως και ψεύδεσαι και τρως». 
 

Η ατάκα μισό αιώνα μετά παραμένει και λέγεται αλλά εμπνέει επίσης και για ονόματα εστιατορίων. Έτσι η νέα ψησταριά της Λεμεσού πήρε την ατάκα και βάφτισε έτσι το μαγαζί της. Η νέα ψησταριά διαθέτει όλα όσα μπορείς να φανταστείς από κοτόπουλο ψησταριά, ψητά φαγητά, μαγειρευτά, ζυμαρικά, ψάρια, σαλάτες, κοκκινιστά, όσπρια, κρεατικά και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου σε καλές χορταστικές μερίδες. 

Info
Δευτέρα-Σάββατο 11:00-15:30, Αγίας Φυλάξεως 112, Λεμεσός. Τηλ:. 25382153.