Beefbar: Μια νέα εμπειρία γαστρονομίας φτάνει στο Amara

Beefbar: Μια νέα εμπειρία γαστρονομίας φτάνει στο Amara

Με λαμπερή αρχιτεκτονική, πρωτότυπα μενού και πολυτελή αίσθηση, το Beefbar προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ξεπερνά τα όρια των παραδοσιακών steakhouses

Σύντομα, το πολυτελές ξενοδοχείο Amara θα υποδεχτεί έναν εκλεπτυσμένο νέο προορισμό γαστρονομίας: το Beefbar. Αυτό το καινοτόμο concept, που προέρχεται από το Μόντε Κάρλο, υπόσχεται ένα ταξίδι γεύσεων που συνδυάζει δημιουργικό street food και εμβληματικές γεύσεις κρέατος από όλο τον κόσμο.

Από την Άνοιξη του 2024, το Beefbar στο Amara θα αναδιαμορφώσει το γαστρονομικό τοπίο με τις μοναδικές του υπηρεσίες και την ατμόσφαιρά του. Με λαμπερή αρχιτεκτονική, πρωτότυπα μενού και πολυτελή αίσθηση, το Beefbar προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ξεπερνά τα όρια των παραδοσιακών steakhouses.

Πίσω από το Beefbar βρίσκεται ο Riccardo Giraudi, ο οποίος μαζί με τον Executive Chef, Thierry Paludetto, έχουν δημιουργήσει ένα μενού που ενσωματώνει τα καλύτερα κομμάτια κρέατος από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από σαλάτες μέχρι επιδόρπια, το Beefbar προσφέρει γεύσεις για κάθε προτίμηση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @beefbar_cyprus

 

Η ιστορία του Beefbar ξεκινά από το Μόντε Κάρλο, όπου ο Riccardo Giraudi ξεκίνησε να ανατρέπει τα δεδομένα των steakhouses από το 2005. Με μια μοντέρνα προσέγγιση και ένα πλήρες μενού που περιλαμβάνει sexy street food, εκλεκτά κομμάτια κρέατος και εμβληματικά πιάτα, το Beefbar αντιπροσωπεύει την κοσμοπολίτικη κουλτούρα που εμπνέει τον Riccardo Giraudi.

Ο Giraudi δεν είναι μόνο ένας επιτυχημένος εστιάτορας, αλλά και ένας δυναμικός δημιουργός που έχει δημιουργήσει πάνω από 30 έξυπνα μελετημένα εστιατόρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Με μια πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Giraudi συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εμπνέει τον κόσμο της εστίασης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMARA (@amarahotelcy)

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader