Ένα εκλεπτυσμένο wine bar είναι η νέα άφιξη που ήρθε για να μείνει

Ένα εκλεπτυσμένο wine bar είναι η νέα άφιξη που ήρθε για να μείνει

Ένας χώρος με γούστο, υψηλή αισθητική για ξεχωριστά βράδια με καλό κρασί και φαγητό

Μία νέα, γουστόζικη άφιξη προσγειώθηκε πρόσφατα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο γνωστό ξενοδοχείο της πόλης Radisson Blu. Πρόκειται για το νέο απόκτημα του πολυτελούς ξενοδοχείου το εντυπωσιακό μπαρ Vino Fine Wine Bar & Cellar.

Η Λάρνακα αυτή την στιγμή γίνεται μία καλή αφορμή για να την επισκεφτούμε για ένα τραπέζι στη νέα, πολλά υποσχόμενη άφιξη της πόλης το Vino Fine Wine Bar & Cellar που βρίσκεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Radisson Blu κοντά στο λιμάνι. 

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο wine bar με εκτεταμένη λίστα κρασιών από τον εγχώριο, ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Η κάβα του μπαρ σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις κρασιά που σπάνια μπορείς να βρεις στην κυπριακή αγορά αλλά και μία ενδιαφέρουσα επιλογή από την Κύπρο με κρασιά υψηλού επιπέδου. 

9

Το καλό κρασί παντρεύται με εκλεπτυσμένες γεύσεις για αυτό και από την κουζίνα βγαίνουν ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις που συνοδεύουν απόλυτα το κάθε κρασί. Οι επιλογές είναι πολλές από αφρώδη, λευκά, κόκκινα, ροζέ αλλά και επιδόρπιους οίνους. Το μενού του μαγαζιού διαμορφώνεται από στοιχεία της μεσογειακής και διεθνούς κουζίνα με έντονο το ιταλικό στοιχείο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ορεκτικά, πιατέλες τυριών και αλλαντικών, πιάτα to share όπως bao buns και τηγανίτες πάπια αλλά και κυρίως πιάτα όπως black Angus βοδινό rib-eye, χταπόδι, ιβηρικό χοίρο και άλλα. 

1

Ένας χώρος με αισθητική, νεοϋρκέζικο αέρα για μία ξεχωριστή έξοδο για καλό κρασί και φαγητό. 

Info

Ξενοδοχείο Radisson Blu, Ατλαντίδων 2, 6058 Λάρνακα. Τηλ: 24505800.

Loader